In de winkel Lijfstyle was een heuse boudoir fotoshoot in lingerieLevensFoto boudoir fotoshoot

De afgelopen week stond ik bij Lijfstyle in de winkel. Omdat het de week van de duurzame mode was, zijn veel modewinkels bezig t laten zien hoe bewust zij met de mode omgaan.
levensfoto-lijfstyle-boudoir-fotoshoot-01 Annet van Lijfstyle heeft veel merken in de winkel die duurzaam zijn. Daarom heeft ze een mooie actie bedacht: kom met je oude BH en krijg €5,00 korting op de aankoop van je nieuwe lingerie.

levensfoto-natural-beauty-BoudoirDuurzaam

Op de site van dutch sustaineble kun je ook een foto van je aankoop insturen en dan je aankoop terug winnen. Dat bracht ons op een mooi idee om in de winkel een boudoir foto te maken.
Lijfstyle heeft een prachtige grote kleedkamer die we hebben omgetoverd tot een heuse boudoir fotostudio.

Succes

Het was een groot succes! Ondanks dat er veel dames pas in de paskamer beslisten of ze op de foto wilden. Zijn er veel dames geweest die spontaan voor de camera stonden, in hun nieuwe setje. En hoe mooi staan ze op levensfoto-lijfstyle-boudoir-fotoshoot-01de foto. Real natural beauty’s!

Helaas

Het is jammer, maar deze mooie serie is voor de dames only. Ondanks dat er zijn veel enthousiaste reacties op de boudoir foto’s is, kan ik jullie dus niks laten zien.