Boudoir foto’s

De afgelopen tijd heb ik niet stil gezeten er staan nieuwe foto’s online! Bekijk de mooie boudoir foto’s samen met Elske en natuurlijk Romy… Zo mooi zijn die meiden!LevensFoto - boudoir 18

Mooi

Ik vind het erg belangrijk dat je je als vrouw mooi kan voelen. Elke vrouw is mooi. Je zou kunnen zeggen dat je boudoir foto’s kun je net zo goed voor jezelf doen als voor je geliefde.

Classy

Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt en op je mooist gefotografeerd word. Wil jij ook mooi op de foto staan. Sexy maar wel classy? Aarzel niet om te overleggen wat ik voor jou zou kunnen betekenen.
Levensfoto - boudoir

Pinterest

Op Pinterest heb ik een aantal voorbeelden verzameld, waarbij jij heel goed kunt aangeven wat je wel en iet mooi vindt. Samen maken we een inspiratiebord waarbij we verder aan de slag gaan. Zo heb jij uiteindelijk de foto die je mooi vind.