Geboren!

LevensFoto | newborn & pasgeboren baby handje
De winnares van de actie op de beurs was een tijdje geleden bij mij in de studio. Na regelmatig contact te hebben gehad, belde ze me op. De baby was geboren! Hoera! Het was goed gepland, want ik was juist terug van mijn avontuur in het buitenland. Het was een meisje, Jasmijn. Mijn gedachten gingen naar de mini baby…
LevensFoto | newborn & baby

Studio

LevensFoto | newborn & baby5
In de Studio aangekomen bleek de kleine meid een hele lange dame te zijn. Een lange slanke dame die met een wijze blik de wereld in keek.
Mama was super relaxed. Het was natuurlijk haar tweede kindje, maar toch… Het is toch elke keer een hele belevenis een geboorte en het voegen in het gezin. Maar deze Jasmijn had daar geen enkel probleem mee. Het voegde allemaal precies!

Sterke armen

Eerst alleen op de foto, daarna samen met grote zus Vileine en natuurlijk met z’n allen.
LevensFoto | in de sterke armen van papa
LevensFoto | newborn & pasgeboren baby hand van mama
Maar het vertederde me toen papa haar zo in zijn sterke armen nam en mama heel zacht haar hand op haar hoofdje legde… Intens geluk.