Reizen

LevensFoto Heidy's making memories | site - 009Ik ben gek op reizen en nieuwe avonturen beleven. Herinneringen maken met mijn gezin, Making Memories, zeg maar.
Mijn zusje woont al vele jaren in het buitenland en ik was in de gelegenheid om zonder man en kinderen op pad te gaan. Het was een spannend gevoel om alleen te gaan reizen.
Ticket was geboekt, kinderen waren in goede handen, dus ik heb geen enkel excuus meer. Of we go!

Vliegtuig

LevensFoto Heidy's making memories | site - 053Met een vliegtuig reizen is zo fijn! Het gevoel van opstijgen is net zo leuk als in een achtbaan rijden. Ik had mijn koffer vol met hagelslag, muisjes, ontbijtkoek en kilo’s drop. Bij de douane werd mijn koffer gecontroleerd en ik voelde een flinke blos mijn wangen bereiken. Gelukkig werd ik gerustgesteld met de mededeling dat zo’n inhoud in je koffer bijna standaard was voor iedereen uit Nederland..
Eenmaal aangekomen vlogen we elkaar in de armen als een echte aflevering van Hello Goodbye. Tranen vloeiden en ik zag mijn neefje die er ook was met een mooie ballon, me met grote ogen aankijken. Waarom zulke tranen? Haha heerlijk die onbevangenheid. Wij zussen hadden elkaar al 5 jaar niet geknuffeld, dus eeLevensFoto Heidy's making memories | site - 091n traantje was hier wel op zijn plaats.

Making Memories

Ik had me voorgenomen om dit keer alle normale LevensFoto Heidy's making memories | site - 087dingen uit het leven van mijn zus en haar kinderen wilde vastleggen. Making Memories… Ja, nu kreeg ik een koekje van eigen deeg. Wat ik mensen altijd vertel dat het zo belangrijk is… Nu moest ik er zelf aan geloven. Foto’s maken zijn zo LevensFoto Heidy's making memories | site - 040belangrijk. Het zijn de LevensFoto Heidy's making memories | site - 069cadeautjes die je mee naar huis kan nemen.  Voor altijd kan koesteren.
Van iedereen die ik regelmatig mailde met wat het gedetLevensFoto Heidy's making memories | site - 038ailleerder verhaal over de reis al daar en natuurlijk vele foto’s, kreeg ik de opdracht om ook zelf op de foto te gaan. Om ook veel foto’s van de kids te maken. Ja dat laatste is niet heel moeilijk, maar mezelf…

Moeilijk

Ik moet nu echt met de billen bloot… ik vind het een beetje moeilijk om op de foto te gaan. Daarom kan ik me als fotograaf zo goed inleven in iedereen die ook voor de camera komt staan….
Nu ik thuis ben, ben ik zo blij dat ik de foto’s heb gemaakt! Met recht, memories voor het leven!LevensFoto Heidy's making memories | site - 032