Zwanger zijn ben je slechts heel even. Een paar maanden. Langzaam groeit je kleintje in je buik. Langzaam zal je buik groter worden en dan, op een dag is het zover. Je baby is klaar om de wereld in te kijken.
Als Fotografe wil ik deze verandering graag vastleggen. De ruimte die een baby langzamerhand gaat innemen. letterlijk en figuurlijk. Ik had hiervoor een leftallige dame nodig die en zwanger was en graag elke week voor mijn camera wilde poseren. Elke week een stond een ander thema, een ander gevoel centraal. Heel persoonlijk en dichtbij.
De laatste ander halve maand van de zwangerschap heb ik Sandra mogen fotograferen. Niet alleen Sandra was elke week aanwezig, maar ook Maarten nam de tijd ervoor. Als toegewijde ouders namen ze elke week plaats voor mijn camera. Elke week kwam een ander item aan bod. De mooie sprei, met de kinderwagen…
en aan het einde de kleine man zelf: Tijn, heel mooi  en heel klein lag hij daar bij papa en mama. Ik was er stil van ..
 

 
Wil jij ook op de foto gezet worden om je zwangerschap te volgen?
Neem dan contact op