LevensVerhaal

Tegenwoordig is het niet gek om OVERAL foto’s van te maken. Als je samen over het strand loopt, van je kinderen, wat je eet. Alle foto’s worden met de rest van de wereld gedeeld. op Facebook, Twitter.  Als LevensFotografe wil ik een stapje verder, op zoek naar de verhalen die de foto’s kunnen vertellen, jouw levensverhaal.
LevensFoto - Goed voor Oud -004
Graag maak ik deze foto’s om jouw LevensVerhalen te vertellen. Zo vaak als je maar wil kan je dan zelf je verhaal delen, steeds maar weer. Aan de wereld, je beste vriend, je moeder, je opa, je dochter, je geliefde, of voor jezelf.

Wanneer laat je nu mooie foto’s maken van een voor jou speciaal moment?

LevensFoto - fotoshoot broer en zusAls je gaat trouwen, je zwanger bent, je kindje geboren is…De LevensFotografe maakt foto’s van BIJZONDERE gebeurtenissen uit JOUW leven. Soms worden de meest bijzondere momenten overgeslagen en gewoonweg vergeten om te fotograferen!

Ik maak jouw verhaal

Deel me jouw wens, verhaal of beeld en ik maak jouw verhaal. Ik denk met je mee, de foto’s moeten jouw verhaal vertellen. Een paar mooie ideetjes  die ik met jullie wil delen.  Hier is mijn lijstje met voorbeelden, maar dat kan jij vast veel beter!LevensFoto Heidy's making memories familie

   • De geboorte van je kind. Intiem, mooi, in sferische beelden gevangen hoe jouw kindje ter wereld komt.
   • Je zieke vriendin waar je zo om geeft
   • Je oma van 90 die je elke week bezoekt, maar waar je nooit samen op de foto staat.
   • Als je nog niet gaat trouwen, maar wel heeeel verliefd bent
   • Je kindje pasgeboren is en nog zo klein
   • Een naaste overleden is en je passende foto’s zou willen van de begrafenis of crematie

LevensFoto - Shana