fbpx

WORKSHOPS

Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht

Ik zie wie je bent

Workshops

Op een rij

Poseren kun je leren, camera, workshop, workshop poseren, workshop poseren kun je leren

Workshop – Poseren kun je leren

Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht

Workshop – Voel je in je element

 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  LICHT en VRIJ
  Karin
  Hoe het voelt om te verbinden met het element vuur 🔥 Door eerst te aarden diep in de grond en vervolgens met de ether kwam alles samen in mijn bekken. Daar voelde ik de oerkracht ontstaan en samen met de oerkracht ook het ontspringen van het vuur. Eerst als een klein waakvlammetje, maar door de prachtige plek, de mooie kleding, en jouw woorden tijdens het fotograferen ging het door mijn hele lijf stromen en raakte het ook mijn hart. Hierdoor kon ik volledig in mijn VUUR gaan staan en alle overtuigingen die ik had over mijn VUUR wat niet gezien mag worden, want dan ......... loslaten en mezelf laten zien voor wie ik ben met mijn innerlijke VUUR. Ik voelde me LICHT en VRIJ. Dit gevoel heb ik mee naar huis genomen en voel ik nog steeds als ik terug denk aan deze prachtige dag❤️🔥 Karin
 • Godin in jezelf, Maak verbinding met de elementen. Ervaar de krachtige vrouw die je bent, zie de mooie Godin, voel hoe lief ze is, maar ook sexy en stoer, Godin, Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Zachtheid
  Daniëlle
  Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten. De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag🙏 en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens!❤️ Daniëlle
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Verbonden
  Angela
  Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden.
  Element water. Ja, mijn thuisbasis. Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me.
  De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger.
  Dank je wel! 💝
  Angela
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Super mooi!
  Karin
  Wat een prachtige ervaring was dit.
  Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen.
  Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat.
  Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd 🙏 ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren!
  Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support❤️🔥
  - Karin -
 • portret, workshop, poseren kun je leren, workshop poseren, poseren kun je leren workshop
  Het voelde als spelen
  Afgelopen december heb ik bij Heidy de workshop "poseren kun je leren" gevolgd. Ik was al een hele tijd toe aan nieuwe foto's, maar zag er als een berg tegenop. Want dat poseren......wat heb ik daar een hekel aan. Of de fotograaf laat je in allerlei onnatuurlijke posities staan waardoor ik me super ongemakkelijk voel en dus geen mooie foto's heb. Of de fotograag laat je je gang gaan, waardoor ik me altijd verloren voel en dat zie je dus ook aan de foto's. Heidy is het tegenovergestelde. Ze stelt je vanaf het eerste moment volledig op je gemak en laat je precies zien hoe je je sterke kanten kunt accentueren en je minder sterke kanten kunt camoufleren. In de ochtend kregen we d.m.v een powerpoint precies te zien wat een goede manier is om op de foto te gaan en welke manieren je dus niet sterk op de foto komt. Voor mij waren er veel eye openers, die ik direct kon toepassen. Eenmaal voor de camera was het een feestje om met Heidy te werken. Het voelde totaal niet als poseren. Het voelde echt als spelen. Ik ben super blij met mijn foto's. Mocht je het moeilijk vinden om te poseren. Dan is dit dé workshop voor jou. Naast alle praktische tips die je krijgt, is het ook nog eens super gezellig om in een kleine groep aan de slag te gaan en elkaar te supporten. Ik had een enorm leuke dag, met prachtige foto's als eindresultaat. Dank je wel lieve Heidy.....het was geweldig. Liefs, Leyla
 • Inspiratie
  💙💙💙💙💙💙💙💙💙
  OMG I LOVE IT!!! Zoveel inspiratie zaterdag, dankjewel!!! 🙏
  Marthe
 • Nagenieten
  Ik vond het zo leuk dat ik de workshop cadeau wil geven!
  Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de leuke en fijne dag!!
  Bedankt voor het toesturen van de foto's, ik heb er gelijk 5 uitgekozen.
  Verder wil ik de workshop ook heel graag aan iemand cadeau doen waarvan ik zeker weet dat ze dit fantastisch gaat vinden. Kunnen we hier iets leuks voor bedenken zodat het een verassing is?
 • Zelfliefde
  Lieve Heidy,
  Je had al mooie foto's gemaakt voor onze trouwkaart en hebt ook onze trouwdag zo mooi gefotografeerd. Nog bijzonderder was de speciale dag die je verzorgd had voor mijn moeder omdat zij door haar ziekte misschien niet mijn trouwdag zou halen. Een speciale  band had ik dus al met jou.
  Nu ik een beetje uit mij burn-out begint te komen had mijn man als verrassing een coaching bij jou geregeld en wat was dit een fijne coaching waar ik weer nieuwe inzichten gekregen hebt. Mijn zelfbeeld was ik zo kwijt en jij hebt mij in laten zien dat zelfliefde niet egoïstisch is maar zo nodig is.
  Thanks voor de mooie dag 😊je bent een bijzonder mooi mens met het 💜 op de goede plek😘😘😘