fbpx
page-header

verbintenis met je overleden vader

ik maak de foto's wel!

Verbinding

LevensFoto vertelt verhalen, het liefste vertel ik jouw verhaal. Ik kijk en zie wie jij bent en met wie jij je verbonden voelt. Verbonden met elkaar door een onzichtbare band. Dat kan zijn omdat jullie familie zijn, maar ook omdat je zielsverwanten bent. Hoe leuk zou het zijn als je dat kan zien.

In deze “2 zielen, 1 gezicht fotoshoot” breng ik jullie gezichten samen tot één beeld. Twee zielen, één gezicht.

Hieronder kun je het verhaal lezen van Kim die toch nog met beide ouders op de foto gaat, ondanks dat haar vader is overleden.

Geëmotioneerd

Geëmotioneerd zit ik achter mijn computer foto‘s te bewerken. Het kwam namelijk zo. Kim kwam samen met haar moeder bij mijin de studio omdat ze uitgeloot was voor een “2 zielen 1 gezicht” fotoshoot.

Kim is zelf bezig met een bijzonder project om een boek te schrijven over haar voorouder lijn. Toen ze dát vertelde wist ik dat ze bij mij langs moest komen voor een foto.

Verbintenis

In de studio vertelden ze over hun verbintenis. Heel bijzonder dat Kim als jonge dame alles verhalen van de familie op respectvolle wijze wil ophelderen en bespreekbaar maken.

Op de foto met haar moeder zie je de waardering en respect die ze voor elkaar hebben. Ik vind dat zo mooi om te zien. Deze sterke dames hebben elkaar tot in het diepste van hun ziel geaccepteerd zoals ze zijn.

Overleden

In het gesprek kwam ook naar voren dat de vader van Kim overleden was. Op mijn vraag of ze een foto van hem had, die ik misschien kon gebruiken was het antwoord volmondig JA. En inderdaad een héle geschikte foto werd me toegestuurd. Een waarin ze bij haar vader op haar nek zat als kleine meid.

Gelijkenis

Je zag meteen de gelijkenis. Toen werd ik dus even stil. de impact van de foto verraste me. Het raakte me gewoon heel erg dat ik dit voor haar kan maken. Dat ik kan laten zien hoe de verbintenis is tussen twee mensen die met hun hart met elkaar verbonden blijven voor altijd.

Foto’s die een verhaal vertellen en die je raken in je ziel zijn het doel van LevensFoto.

Welk verhaal heb JIJ te vertellen?

2 zielen een gezicht, duo fotoshoot, twee zielen een gezicht fotoshoot, combinatie fotoshoot