fbpx
page-header

Trouwfoto’s op de kermis

Ik maak de trouwfoto's wel!

Foto’s op de Kermis

Elk huwelijk is bijzonder en iedereen maakt van zijn trouwdag een bijzondere ervaring. Debby en Edwin zijn al flink wat jaren bij elkaar, maar nooit getrouwd.. Dat moest een bijzondere dag worden: een om nooit te vergeten en met een oud Hollands thema.

Kermis

Ze hebben elkaar ooit op de kermis ontmoet en daar sprongen de vonken ervan af.. dus dat was een item dat zeker ook naar voren moest komen. Debby wilde graag dat ik mijn spontane werk zou uitvoeren. Graag lekker spontaan en niet te veel geposeerd was het verzoek.

lopend

De dag begint bij de bruidegom, hij werd geholpen door zijn beste vriend en broer. Daarna haalde hij zijn aanstaande vrouw op samen met zijn twee zoons. Met de fiets: bellend en versierd met linten in rood-wit-blauw. Daarna niet met een bijzondere auto naar de huwelijkslocatie, maar een wandeling door het dorp naar de trouwlocatie. Een prachtige kerk.
Ceremonie en rijst
De ceremonie was vol emotie en erg uitgelaten met prachtige speeches en een groot koor dat als verrassing voor iedereen tevoorschijn kwam. Het was een bijzondere plechtigheid.
Bijzonder voor mij was de het bruidspaar met rijst werd verwelkomd. Dat is bijzonder, omdat het tegenwoordig bijna nergens meer mag.

Kermis

De verrassing voor de daggasten was dat ze meegenomen werden naar de Kermis. Samen in de botsauto’s en de bruid wilde wel even naar de schiettent.  In de roos schieten was appeltje eitje natuurlijk.

Feest

Na het eten dat lekker in de tuin werd gehouden, was het tijd voor de kleine gasten om een lekker ijsje te halen om de hoek.
De feestlocatie was aangekleed met een oudhollandse snoeptafel. Waar iedereen lekker oudhollandse snoepjes kon scheppen.

Levensfoto Home, trouwen, 2 zielen 1 portret, workshop, Workshop poseren kun je leren, ik maak de foto's wel, fotograaf, fotograaf Hoorn

HIER HIER MEER TROUW INFORMATIE