fbpx

Herinneringen ophalen op de IC

 

Na weken op de IC

Na weken op de IC te hebben gelegen ben ik samen met Yolanda terug gegaan naar toen nog het WestFries Gasthuis. Ze had een gesprek met de IC verpleegkundigen en mocht in de kamer kijken. Zelf heeft ze er niets van mee gekregen. Hoewl ze soms nog wel wat flarden wist van bepaalde dingen. Dat ze dus niks meerwist was eigenlijk erg traumatisch voor haar.

De hele wereld om haar heen maakte zich zorgen en zij wist van niks. Daarom was het voor haar erg fijn te zien hoe de kamer eruit zag en hoe haar leven eruit zag die weken dat ze daar lag.

Familie kamer

Een beetje vreed om er te zijn , maar we zijn ook naar de familie kamer geweest. Daar zat haar man en familie als ze op bezoek kwamen. Een vreende gewaarwording om daar zelf rond te lopen.

Revalidatie

De revalidatie zat in de kelder. Sporten met kleine stapjes en met een groep mensen die het ook zwaar hebben. Dan heb je steun aan elkaar.

Na een hele tijd van revalideren is ze inmiddels al aan de beterende hand. Bepaalde zaken zullen altijd slecht blijven. Maar ze heeft er mee leren leven.

Wat een powervrouw