fbpx

Bedrijfsreportage

Foto’s van je bedrijf, een visitekaartje

Je kunt je bedrijf goed laten zien in een foto. Foto’s zeggen soms wel meer dan woorden. Je website is je online visitekaartje. Door het maken van professionele foto’s kun je laten zien hoe uniek je bedrijf is.

Kiezen voor een bedrijfsreportage

Wanneer kies je voor een foto reportage? Vaak is een nieuwe website aanleiding om ook de fotografie binnen het bedrijf aan te pakken. Het bedrijf op een manier presenteren die in alle contact momenten hetzelfde is. Met een visie, een gezicht. Zo kom je nog professioneler over en laat je, dát wat je bedrijf zo uniek maakt, goed zien.
Met sfeerbeelden of mensen die aan het werk zijn. Geen geposeerde beelden, maar echt zoals het is. Ook de focus op machines kan een manier zijn om je bedrijf te presenteren. Een bakker of een fabriek voor mayonaise is natuurlijk een andere tak van sport en iedere reportage vraagt een andere benadering.
Boulangerie 1072, bedrijfsfotografie, Levensfoto Bedrijfsfotografie,


 

Een fotoreportage van je bedrijf is een geweldige kans om je te presenteren. Met een foto gevoel en emotie overbrengen, de passie voor je product laten zien.

 

bedrijfsfotografie, bedrijfsfoto, Levensfoto, restaurant, restaurant op de foto

Foto’s gebruiken

De foto’s zijn te gebruiken voor een brochure en ander drukwerk, maar natuurlijk ook voor social media uitingen. Ook voor begeleidende foto’s bij interviews en jaarverslagen zijn de foto’s te gebruiken. 

Zakelijke portretten

Een portret is een belangrijk communicatiemiddel. Zo kun je letterlijk een gezicht aan de zaak geven. Bij grote bedrijven is voor intern gebruik ook makkelijk om te weten met wie je spreekt of e-mailt. Als je dit door een professional laat doen, heb je een concept dat tot in een lijn uitgevoerd kan worden. Met dezelfde belichting en kleur, die bij jouw bedrijf past.
Een portret zorgt voor een goede eerste indruk die je van iemand krijgt. Een portret door mij gemaakt zorgt voor een goed beeld van de persoon. Waarmee je vertrouwen wekt en je professioneel presenteert.
Zakelijke portretten kun je gebruiken in brochures, website en bijvoorbeeld voor LinkedIn.

CONTACT