fbpx

Bedrijfsfotografie – Stichting Hartekampgroep

Cirkel op ze kop

cirkelopzekopToen ik werd gevraagd om foto’s te maken van twee teams van de Stichting Hartekampgroep, samen zijn ze “Cirkel op ze kop”. Deze twee teams willen een nieuwe en vooral hippe lunchroom gaan runnen. Daarvoor moeten ze de oude lunchroom gaan omtoveren tot een mooie nieuwe leer-werkplek voor mensen met een beperking. Het doel is om zo nog meer deel te maken van de maatschappij en dat de werknemers op deze manier gelukkiger worden.

Geld

Ze willen helemaal zelf alles gaan opbouwen. Maar daar is natuurlijk heel veel geld voor nodig. Daarvoor zijn sponsors nodig en een website en mooi foto materiaal. Toen kwam ik om de hoek kijken.

Foto’s

Ik heb een ochtendje foto’s gemaakt van de mensen die straks in de lunchroom gaan werken. We hebben van iedereen een foto gemaakt, uitgaande van de kwaliteiten die iemand bezit. Zo zie de muziek liefhebber, de regelneef, de kok, de geldbeheerder, en nog vele anderen voorbij komen. Het was een geweldig leuke middag en als prachtige afsluiter kreeg ik de dikste en de grootste zelfgebakken appeltaart die ik ooit gezien heb! De foto’s zijn awesome geworden en als er wat geld in je zak brandt….. kijk even op hun website wat je ermee kunt doen, want YOU+ME=AWESOME. LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop LevensFoto Cirkel op zn kop