fbpx
portret, portret fotoshoot, portret foto

Portret

Ik maak de foto's wel!
Portret
Een portret is een foto van je gezicht. Met meerdere mensen kan natuurlijk ook!

Ik maak graag een foto van je zoals je bent. Je uitstraling, je lach. Maar als je liever serieus op de foto staat, is dat geen enkel probleem. Ik vind dat eigenlijk alleen maar leuk!

Achtergronden

Tegenwoordig werk ik veel met een warte achtergrond. Ik vind dit erg mooi en classy. Mocht je andere wensen hebben dan is er nog meer mogelijk. IK ben in bezit van een mooie witte achtergrond en hout. Alles om je persoonlijkheid te laten zien. Hoe oud je ook bent.

Vraag naar de mogelijkheden.

portret, portret fotoshoot, portret foto
background
Samen
sta je sterk

Samen op de foto

Voor iemand of voor jullie zelf. Met familie, met vrienden of collega’s.

Laten zien met wie jij je verbonden voelt is het belagrijkste voor dit soort foto’s.

portret, portret fotoshoot, portret foto, familie foto, familiefoto,familie portret
Vertel me je verhaal
Ik luister vaak naar de mooie verhalen die me verteld worden.

Met het project Geef kanker een gezicht werd mijn blik pas echt verlegd. Het is soms helend om je verhaal te vertellen. Weten dat je verhaal gehoord wordt.

Daarom wil ik graag luisteren naar jouw verhaal en dat vertalen naar een portret.

Voorbeelden zijn:

 • Vrouwen die een borstamputatie moeten ondergaan voor en na foto’s gemaakt.
LevensFoto - Workshop, portret, portret fotoshoot, portret foto, poseren kun je leren
Over mij
Sinds mijn 11de jaar sta ik al met een camera in mijn hand. In 2007 begon ik met professionele foto’s.

Niet mooi

Vaak zeggen mensen dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is. Ikzelf weet als geen ander hoe ongemakkelijk je je kan voelen om voor de camera te staan. Daardoor kan ik me goed inleven wat er bij jou gebeurd.

Aardig voor jezelf

Ik zou zo graag willen dat mensen wat aardiger voor zichzelf zijn. Bovendien is echt heel makkelijk om mooi op de foto te staan. Daarom vind ik het mijn missie om te laten zien dat iedereen die het wil, dan kan. Gun jezelf een mooie foto!

Heidy Brakenhoff LevensFoto,Heidy Brakenhoff, LevensFoto
background
Ja, ik gun mezelf een mooie foto
Ik boek een fotoshoot

background
Praktisch
Locatie: Zuiderdijk 3a, Venhuizen
Wat neem je mee
Kleding tips: lekker zittende kleding waar je je mooi in voelt. Kom je met meer mensen, probeer dan een beetje af te spreken. Thema's werken erg goed: herfst, winter, classiek, feestelijk, kleurrijk...

  portret, portret fotoshoot, portret foto

  Wat zijn de belevenissen van anderen bij een fotoshoot?

  • Kwaliteit
   Monique de Lange
   Altijd kwaliteit en prachtige foto's!
  • portret, portret fotoshoot, portret foto
   spontaan
   Iris Gertenbach
   Altijd mooie spontane foto's.
  • vaderdag fotoshoot, portret met je kind
   Vaderdag
   Ferdy Spee
   Heidy maakt geweldig mooie foto's. Ik was de Gelukkige winnaar van de vaderdag fotoshoot. En het was geweldig. Ze ging super met mijn drie kinderen om en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Dus denk jij er ook wel eens over om professionele foto's van jezelf of gezin te laten maken moet jij bij levensfoto zijn!!!!!!!!!
  • aanrader!
   Esther Sealtiel
   Erg mooie foto's! Echt een aanrader.
  • Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen Volt, bruiloft in Hoorn
   Alles!
   Marjolein Welling
   Heidy kan alles! Altijd vol enthousiasme.. Of het nu portretfoto's zijn, een lifestyle-shoot of zwangerschapsfoto's.. We hebben dan ook met volle overtuiging gevraagd of je in juni onze bruiloft wil fotograferen. Een aanrader voor iedereen!
  • Creatief
   Creatief, enthausiast, oog voor details en altijd met zoveel liefde! Gewoon de beste!
  • Resultaat
   Frederika Cazemier
   Heidy is een hele fijne fotografe om voor te poseren, ze is goed in haar vak en weet je gerust te stellen zonder overmatig aanwezig te zijn. Het resultaat was super! Ik raad haar zeker aan.
  • kunstwerk
   Mirjam Entius
   En... Daar hangt ie dan! Het meest liefdevolle, mooiste, onbetaalbare kunstwerk wat ik ooit heb gekregen. Als verrassing gekregen van mijn fantastische kinderen en gemaakt door een waanzinnige Fotografe @Heidy Brakenhoff
    
  • week
   Het was net of Nederland het eerste doelpunt tegen Duitsland maakte! Ik had eigenlijk meteen het begin moeten filmen, het was net of Nederland het eerste doelpunt tegen Duitsland maakte! Het was een gezamenlijke brul toen we de Charlies Angles Pose zagen. Heidy, ik/we hebben er eigenlijk geen woorden voor ... zo mooi ... en ik werd wel even week hoor. Wat heb je ze er mooi opgezet zeg, zo scherp, die belichting en je kon merken dat ze echt zichzelf waren bij jou, echt he-le-maal top. Je bent een kanjer!
  • op je gemak
   Iedereen kan natuurlijk vertellen over de kwaliteit van de foto’s, de belichting en alles daar omheen. Maar dat is niet het belangrijkste in het talent van Heidy. Naast dat ze hele mooie gevoelstonende foto’s maakt, is ze ook gewoon een supermens om mee te werken. Ik heb met veel fotografen gewerkt, maar er zijn er altijd maar een paar waarbij je je echt 100% op je gemak voelt. Het is belangrijk om een goede gelijkwaardige sfeer te hebben waarin het team veel plezier met elkaar en de opdracht heeft. Heidy is iemand die daar erg haar best voordoet en dat zie je in haar foto’s terug. Ze zijn met passie gemaakt en niet alleen met passie voor het fotograferen, maar ook met passie voor wat ze op de foto zet. It was a pleasure! X0X0X Shanice
  • Straalde
   Super leuk!! De mama van Fay was zo blij!! Ze straalde! Bedankt dat je dit lieve gezinnetje, met zo veel zorgen op de kiek gaat zetten. Super! Gr linda