fbpx
background

levens Verhaal

Jouw leven in foto’s vastgelegd

background

LevensVerhaal

Tegenwoordig is het niet gek om OVERAL foto’s van te maken. Als je samen over het strand loopt, van je kinderen, wat je eet. Alle foto’s worden met de rest van de wereld gedeeld. op Facebook, Twitter.  Als LevensFotografe wil ik een stapje verder, op zoek naar de verhalen die de foto’s kunnen vertellen, jouw levensverhaal.

Graag maak ik deze foto’s om jouw LevensVerhalen te vertellen. Zo vaak als je maar wil kan je dan zelf je verhaal delen, steeds maar weer. Aan de wereld, je beste vriend, je moeder, je opa, je dochter, je geliefde, of voor jezelf.

background

Wat zijn mooie bijzondere momenten voor een foto?

Als je gaat trouwen, je zwanger bent, je kindje geboren is… Dat zijn de meest voorkomende momenten dat je aan een fotograaf denkt. Om foto’s van jouw levensverhaal te maken.

De soort foto’s die ik bedoel zijn juist de foto’s waarbij je het echte leven ziet. de interactie in je gezin. Foto’s van BIJZONDER GEWONE gebeurtenissen uit je leven. Soms worden de meest prachtige momenten overgeslagen en gewoonweg vergeten om te fotograferen!

 

LevensVerhaal

Vertel me jouw levensverhaal en ik maak hier beelden van. We overleggen samen. Ik denk met je mee, de foto’s moeten jouw verhaal vertellen.

Ik heb in het verleden een aantal shoots gedaan. misschien leuk om even te vertellen, zodat je een beeld krijgt.

 • Ik heb een dagje meegelopen in een jong gezin. Er was net een klein broertje geboren. Natuurlijk werd er eerst onbeten, er werden boodschappen gedaan, de oudste werd naar school gebracht in de bakfiets en nde kleine moest ook eten en de luier verschoond. Zulke normale dingen verdwijnen.
 • Samen met Yolanda ben ik terug geweest naar de IC waar ze enkele weken in kunstmatige coma heeft gelegen om weer aan te sterken van een flinke infectie. Zij heeft daar zelf niets avn mee gekregen, maar schrok van de reacties om haar heen. Om een beeld te krijgen zijn we samen terug gegaan naar het ziekenhuis naar een IC kamer om te zien hoe dat was. Het was een prachtige ervaring.
 • Een bakker die opa is heeft zijn kleinkinderen uitgenodigd om een keer in de bakkerij koekjes te bakken. De machien om koekjesdeeg te walsen, de grote bakoven.
 • Een prachtige jonge vrouw heeft borstkanker en wilde voordat ze een borstamputatie kreeg een prachtige schoot van haar hele lichaam. Zo kon ze afscheid nemen van het lichaam dat ze zo goed kende en wat nu ook ziek is. Ook hebben we foto’s van na de operatie gemaakt. Een fotoshoot met een lach en een traan.
 • Een volwassen kleinkind op bezoek bij haar beste vriendin: haar oma. Een vrouw die midden in het leven staat, waar ze alle gekkigheid mee kan delen. Gewoon zoals je met je beste vriendin over dingen praat.

Dit is mijn lijstje met een paar voorbeelden, maar dat kan jij vast veel beter!

Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven
Ziekenhuis bezoek, lifestyle
background

Koekjes bakken in een echte bakkerij als je opa bakker is

lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
Over mij

Vanaf mijn 11de sta ik al met een camera in mijn hand. Sinds 2007 professioneel.

Als ik een portret maak,  zeggen mensen mij dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is.

Gun jezelf een mooie foto!

Heidy Brakenhoff, LevensFoto, Heidy Levensfoto, Heidy Fotograaf
background
Praktisch
op locatie
Waar hou je rekening mee?

Ik kom bij je thuis, of we gaan samen op pad naar een voor jou bijzondere locatie.

Als ik bij je thuis foto’s kom nemen, kun je gewoon de dingen laten gebeuren zoals t normaal gaat.Dat is zo leuk. Maar je kan natuurlijk ook een extra rondje naar de leukste speeltuin met de kinderen doen natuurlijk.

Qua kleding is het leuk als je er mooi uitziet, maar te veel is misschien ook niet nodig. Wees vooral je leukste zelf!

Levensverhaal ,lifestyle fotoshoot, documentaire over je eigen leven
background

Ja ik wil graag een Levensverhaal fotoshoot

background
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  LICHT en VRIJ
  Karin
  Hoe het voelt om te verbinden met het element vuur 🔥 Door eerst te aarden diep in de grond en vervolgens met de ether kwam alles samen in mijn bekken. Daar voelde ik de oerkracht ontstaan en samen met de oerkracht ook het ontspringen van het vuur. Eerst als een klein waakvlammetje, maar door de prachtige plek, de mooie kleding, en jouw woorden tijdens het fotograferen ging het door mijn hele lijf stromen en raakte het ook mijn hart. Hierdoor kon ik volledig in mijn VUUR gaan staan en alle overtuigingen die ik had over mijn VUUR wat niet gezien mag worden, want dan ......... loslaten en mezelf laten zien voor wie ik ben met mijn innerlijke VUUR. Ik voelde me LICHT en VRIJ. Dit gevoel heb ik mee naar huis genomen en voel ik nog steeds als ik terug denk aan deze prachtige dag❤️🔥 Karin
 • Godin in jezelf, Maak verbinding met de elementen. Ervaar de krachtige vrouw die je bent, zie de mooie Godin, voel hoe lief ze is, maar ook sexy en stoer, Godin, Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Zachtheid
  Daniëlle
  Ik heb de shoot als heel bijzonder ervaren. Ik voelde me meteen thuis en dit kwam door de vriendelijkheid en zachtheid waarmee ik werd verwelkomd. De kleine meditatie vooraf deed veel met mij zowel op emotioneel gebied als lichamelijk, en maakte dat ik nog meer in mijn element (lucht) ging zitten. De lokatie van de shoot was prachtig en ademde wat we wilde vastleggen op de foto’s. Al met al een hele bijzondere shoot! Één die ik nooit meer zal vergeten. Bernadette en Anita en dankjulliewel voor de bijzondere dag🙏 en vooral Heidy, Je bent zo’n mooi mens!❤️ Daniëlle
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Verbonden
  Angela
  Verbonden. Dat is wel een keywoord. Ik voelde me thuiskomen. Eerst wat onwennig omdat ik zonder oordeel voelend mijzelf kon zijn wat direct ook weer inzichten, bewustwording en openingen bij mij gaf waardoor er weer laagjes afgepeld werden.
  Element water. Ja, mijn thuisbasis. Heidy liet mij letterlijk en figuurlijk mij helemaal in mijn element voelen. Haar warme persoonlijkheid liet mij helemaal op mijn gemak voelen. Mooi voelen. Mezelf voelen. The real goddes in me.
  De aanwezige vrouwen voelde ik mij ook zo verbonden mee en bevestigde weer dat groepen niet voor niets bij elkaar komen. Samen draagden en steunden we elkaar. Haalden we het beste in elkaar naar boven. A sacred space. Heidy haar meditatie en coachende woorden waren dan ook spot on. Ik voelde mij lichter, Opener en gelukkiger.
  Dank je wel! 💝
  Angela
 • Voel je in je element, workshop, water, ether, vuur, aarde, lucht
  Super mooi!
  Karin
  Wat een prachtige ervaring was dit.
  Allereerst dat ik uitgekozen werd om het Element VUUR wat diep in mij verborgen geraakt was, maar waar ik me zo mee verbonden voel mocht belichamen.
  Heidy haalde dit met een meditatie en ritueel weer naar boven. Op het moment dat Heidy de camera erbij pakte en wat voorstellen en aanwijzigen gaf leek alles eigenlijk vanzelf te gaan. De complimenten en aanmoediging maakten dat ik me in mijn Element voelde en me helemaal kon laten gaan. Heel benieuwd naar het eindresultaat.
  Heidy heel erg bedankt dat je mijn vuur weer hebt aangewakkerd 🙏 ik voelde me super mooi en in mijn kracht. Dat heb ik lang niet ervaren!
  Ook mijn andere sisters die aanwezig waren heel erg bedankt voor jullie support❤️🔥
  - Karin -
 • portret, workshop, poseren kun je leren, workshop poseren, poseren kun je leren workshop
  Het voelde als spelen
  Afgelopen december heb ik bij Heidy de workshop "poseren kun je leren" gevolgd. Ik was al een hele tijd toe aan nieuwe foto's, maar zag er als een berg tegenop. Want dat poseren......wat heb ik daar een hekel aan. Of de fotograaf laat je in allerlei onnatuurlijke posities staan waardoor ik me super ongemakkelijk voel en dus geen mooie foto's heb. Of de fotograag laat je je gang gaan, waardoor ik me altijd verloren voel en dat zie je dus ook aan de foto's. Heidy is het tegenovergestelde. Ze stelt je vanaf het eerste moment volledig op je gemak en laat je precies zien hoe je je sterke kanten kunt accentueren en je minder sterke kanten kunt camoufleren. In de ochtend kregen we d.m.v een powerpoint precies te zien wat een goede manier is om op de foto te gaan en welke manieren je dus niet sterk op de foto komt. Voor mij waren er veel eye openers, die ik direct kon toepassen. Eenmaal voor de camera was het een feestje om met Heidy te werken. Het voelde totaal niet als poseren. Het voelde echt als spelen. Ik ben super blij met mijn foto's. Mocht je het moeilijk vinden om te poseren. Dan is dit dé workshop voor jou. Naast alle praktische tips die je krijgt, is het ook nog eens super gezellig om in een kleine groep aan de slag te gaan en elkaar te supporten. Ik had een enorm leuke dag, met prachtige foto's als eindresultaat. Dank je wel lieve Heidy.....het was geweldig. Liefs, Leyla
 • Inspiratie
  💙💙💙💙💙💙💙💙💙
  OMG I LOVE IT!!! Zoveel inspiratie zaterdag, dankjewel!!! 🙏
  Marthe
 • Nagenieten
  Ik vond het zo leuk dat ik de workshop cadeau wil geven!
  Ik ben nog steeds aan het nagenieten van de leuke en fijne dag!!
  Bedankt voor het toesturen van de foto's, ik heb er gelijk 5 uitgekozen.
  Verder wil ik de workshop ook heel graag aan iemand cadeau doen waarvan ik zeker weet dat ze dit fantastisch gaat vinden. Kunnen we hier iets leuks voor bedenken zodat het een verassing is?
 • Zelfliefde
  Lieve Heidy,
  Je had al mooie foto's gemaakt voor onze trouwkaart en hebt ook onze trouwdag zo mooi gefotografeerd. Nog bijzonderder was de speciale dag die je verzorgd had voor mijn moeder omdat zij door haar ziekte misschien niet mijn trouwdag zou halen. Een speciale  band had ik dus al met jou.
  Nu ik een beetje uit mij burn-out begint te komen had mijn man als verrassing een coaching bij jou geregeld en wat was dit een fijne coaching waar ik weer nieuwe inzichten gekregen hebt. Mijn zelfbeeld was ik zo kwijt en jij hebt mij in laten zien dat zelfliefde niet egoïstisch is maar zo nodig is.
  Thanks voor de mooie dag 😊je bent een bijzonder mooi mens met het 💜 op de goede plek😘😘😘
 • Kwaliteit
  Monique de Lange
  Altijd kwaliteit en prachtige foto's!
 • portret, portret fotoshoot, portret foto
  spontaan
  Iris Gertenbach
  Altijd mooie spontane foto's.
 • vaderdag fotoshoot, portret met je kind
  Vaderdag
  Ferdy Spee
  Heidy maakt geweldig mooie foto's. Ik was de Gelukkige winnaar van de vaderdag fotoshoot. En het was geweldig. Ze ging super met mijn drie kinderen om en ze heeft prachtige foto's gemaakt. Dus denk jij er ook wel eens over om professionele foto's van jezelf of gezin te laten maken moet jij bij levensfoto zijn!!!!!!!!!
 • aanrader!
  Esther Sealtiel
  Erg mooie foto's! Echt een aanrader.
 • Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen Volt, bruiloft in Hoorn
  Alles!
  Marjolein Welling
  Heidy kan alles! Altijd vol enthousiasme.. Of het nu portretfoto's zijn, een lifestyle-shoot of zwangerschapsfoto's.. We hebben dan ook met volle overtuiging gevraagd of je in juni onze bruiloft wil fotograferen. Een aanrader voor iedereen!
 • out-of-the-box
  Onwijs mooie foto's gekregen van onze bruiloft.
  Heidy is een relaxte vrouw waardoor je ongedwongen op de foto komt. Verder vond ik het echt een pluspunt dat ze open staat voor gekkere locaties en zelf met "Out of the box" ideeën komt.
  Als wij nog eens een professionele fotograaf nodig hebben kloppen we zeker weer bij haar aan.
 • spontaan
  Heidy is een topper en we raden haar aan iedereen aan! Wij kregen meerdere malen de vraag of wij elkaar al konden. Heidy is creatief en laat je je op je gemak voelen. Zij is onzichtbaar aanwezig, waardoor de foto's spontaan zijn. We hebben genoten en konden ons geen betere fotografe wensen!!!
 • Creatief
  Creatief, enthausiast, oog voor details en altijd met zoveel liefde! Gewoon de beste!
 • Resultaat
  Frederika Cazemier
  Heidy is een hele fijne fotografe om voor te poseren, ze is goed in haar vak en weet je gerust te stellen zonder overmatig aanwezig te zijn. Het resultaat was super! Ik raad haar zeker aan.
 • mooie foto’s
  Anne Vriese
  Ik heb Heidy leren kennen als fotografe voor het 10 jarig jubileum van mijn bedrijf WWZ Consultancy. Wat een leuk mens en wat een mooie foto's! Graag tot een volgende keer Heidy!
 • Huwelijk, huwelijk, bruid, trouwen, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijksfoto, huweljksfotograaf
  Speelse
  Ellen Lely
  Heidy heeft onze trouwdag onvergetelijk vast weten te leggen, met ontroerende, speelse én hilarische foto’s!!!
  Een topvakvrouw!!!😍👍
 • kunstwerk
  Mirjam Entius
  En... Daar hangt ie dan! Het meest liefdevolle, mooiste, onbetaalbare kunstwerk wat ik ooit heb gekregen. Als verrassing gekregen van mijn fantastische kinderen en gemaakt door een waanzinnige Fotografe @Heidy Brakenhoff
   
 • week
  Het was net of Nederland het eerste doelpunt tegen Duitsland maakte! Ik had eigenlijk meteen het begin moeten filmen, het was net of Nederland het eerste doelpunt tegen Duitsland maakte! Het was een gezamenlijke brul toen we de Charlies Angles Pose zagen. Heidy, ik/we hebben er eigenlijk geen woorden voor ... zo mooi ... en ik werd wel even week hoor. Wat heb je ze er mooi opgezet zeg, zo scherp, die belichting en je kon merken dat ze echt zichzelf waren bij jou, echt he-le-maal top. Je bent een kanjer!
 • gevoel
  Patrick Avontuur
  Heidy heeft onze projecten op een professionele manier vast gelegd. Het gevoel dat wij met onze projecten willen creëren, heeft zij op beeld vast weten te leggen. Uit onze ervaringen uit het verleden is gebleken dat het niet eenvoudig is het juiste gevoel via foto’s over te brengen. De foto’s die Heidy voor ons heeft gemaakt, gebruiken wij dan ook regelmatig als referentiemateriaal.
 • op je gemak
  Iedereen kan natuurlijk vertellen over de kwaliteit van de foto’s, de belichting en alles daar omheen. Maar dat is niet het belangrijkste in het talent van Heidy. Naast dat ze hele mooie gevoelstonende foto’s maakt, is ze ook gewoon een supermens om mee te werken. Ik heb met veel fotografen gewerkt, maar er zijn er altijd maar een paar waarbij je je echt 100% op je gemak voelt. Het is belangrijk om een goede gelijkwaardige sfeer te hebben waarin het team veel plezier met elkaar en de opdracht heeft. Heidy is iemand die daar erg haar best voordoet en dat zie je in haar foto’s terug. Ze zijn met passie gemaakt en niet alleen met passie voor het fotograferen, maar ook met passie voor wat ze op de foto zet. It was a pleasure! X0X0X Shanice
 • Straalde
  Super leuk!! De mama van Fay was zo blij!! Ze straalde! Bedankt dat je dit lieve gezinnetje, met zo veel zorgen op de kiek gaat zetten. Super! Gr linda
 • Super
  Wat een onwijs gave shoot was het! Ik vond het bij het begin super spannend, maar vanaf start heeft Heidy mij op mijn gemak gesteld. Uiteindelijk super gave foto’s geworden! Mijn man? vindt de foto’s ook onwijs mooi! Super geslaagd! Bedankt Heidy! Je bent een TOPPER!! Nina
 • 2 zielen een gezicht, 2 zielen, een gezicht, duo fotoshoot, 2 zielen een gezicht fotoshoot, combinatie portret ,
  Zoveel
  Ik ging voor een duo fotoshoot, maar er zaten zoveel leuke foto’s tussen dat we nog meer besteld hebben. Angela
 • Zichzelf
  Onze kinderen zijn stuk voor stuk zichzelf, maar wat een mooie belevenis om te zien dat ze toch ook zo op elkaar lijken.  Ilona
 • BEdankt briefje, testimonial Workshop poseren kun je leren
  Effect
  Ontspannen en leuk op de foto….. met dat doel ging ik samen met een vriendin naar Heidy. Los van het uiteindelijke resultaat hebben we echt veel geleerd en ook ervaren hoe anders je op een foto kunt staan en ook dat je hier echt zelf een hand in hebt. Ik was verbaasd hoe simpel het kan zijn en de foto’s bij aanvang van de workshop en de foto’s naderhand geven aan hoe groot het effect is van de workshop. Heidy is een goede docente, een prettige vrouw en een leuk mens! Een aanrader!  Nathalie
 • POseren kun je leren, testimonial
  Verschrikt
  Al heel lang voel ik me erg ongemakkelijk als ik op de foto “moet”. Ik sta dan ook meestal op de foto als een verschrikt konijn. Samen met een vriendin deed ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”. De workshop bestond deels uit theorie en vervolgens hebben we heel veel foto’s gemaakt. Met wat kleine trucjes hebben we geleerd om ontspannen en goed op de foto te staan. De workshop was erg leuk en ik heb al verschillende mensen “doorverwezen”.  Ingrid
 • LevensFoto , Linda , Poseren kun je leren, testimonial
  Feestje!

  Na altijd met tegenzin op foto’s te staan en nooit tevreden te zijn de workshop Poseren kun je leren! bij Heidy gevolgd. Wat een feestje was dat. Heidy stelt je meteen op je gemak en met haar aanwijzingen en tips had ik aan het einde van de workshop opeens de keuze uit heel veel leuke foto’s. En nog belangrijker is dat ik de tips voortaan altijd kan gebruiken. Het voelde echt als een kadotje voor mijzelf. Heidy bedankt. 

  Groetjes,

  Linda

 • Testimonial – Marlies dekker
 • Huwelijksfoto, huwelijk, bruidsfoto, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, wedding, huwelijk, bruid
  Artistiek
  Hoi Heidy, Je bijdrage aan onze trouwdag was super. Van A(msterdam) tot Z(waag) tot in de puntjes verzorgd. Allereerst je het kennismakingsgesprek. Als je het op zo’n moment kunt hebben over het bakken van stapels pannenkoeken dan weet je dat het goed zit en goed komt op de dag zelf. Vervolgens moest er een uitnodiging komen. Het idee kwam van jouw hand; origineel bedacht, artistiek en creatief uitgevoerd. En toen was het 14 juli 2012. Voor anderen een normale zaterdag. Voor ons, naast onze verjaardag, de dag waarop we elkaar ‘eeuwige trouw’ beloofden. Op die dag heb jij het gepresteerd om op werkelijk alle momenten en in alle hoeken aanwezig te zijn om onze dag vast te leggen. En het knappe is dat we dit op de foto’s terug moesten zien, want je hebt gewerkt op een wijze die niet opviel. Heel bijzonder! Dan de foto’s zelf: zoooo veel, en de ene nog mooier dan de andere! Heidy, je hebt een reportage gemaakt zoals wij alleen maar konden dromen dat ie zou worden; alle foto’s ademen een ongedwongenheid en ontspannenheid uit. Precies zoals wij die dag beleeft hebben… (ok, ik geef het toe, op het moment van het jawoord was ik niet 100% ontspannen meer J). En als klap op de vuurpijl de afwerking: vorige week vonden we een knalroze envelop (was niet helemaal Kees zijn kleur, haha) in onze brievenbus met daarin een dvd. Onze dvd! Wat heb je er een speciaal en persoonlijk cadeautje van gemaakt, helemaal te gek! Nogmaals bedankt! We zullen je naam zeker ter sprake brengen als er zich een gelegenheid voordoet! Groet, Kees & Chris P.S. de mini-reportage van Luna op de achterzijde van de dvd verklaarde opeens waarom ze de dag erna niet zoveel trek had in eten J
 • LevensFoto , Layla , Poseren kun je leren, testimonial
  Eye openers

  Afgelopen december heb ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”gevolgd. Ik was al een hele tijd toe aan nieuwe foto’s, maar zag er als een berg tegenop. Want dat poseren……wat heb ik daar een hekel aan. Of de fotograaf laat je in allerlei onnatuurlijke posities staan waardoor ik me super ongemakkelijk voel en dus geen mooie foto’s heb. Of de fotograaf laat je je gang gaan, waardoor ik me altijd verloren voel en dat zie je dus ook aan de foto’s. Heidy is het tegenovergestelde. Ze stelt je vanaf het eerste moment volledig op je gemak en laat je precies zien hoe je je sterke kanten kunt accentueren en je minder sterke kanten kunt camoufleren. In de ochtend kregen we d.m.v een powerpoint precies te zien wat een goede manier is om op de foto te gaan en welke manieren je dus niet sterk op de foto komt. Voor mij waren er veel eye openers, die ik direct kon toepassen.

  Eenmaal voor de camera was het een feestje om met Heidy te werken. Het voelde totaal niet als poseren. Het voelde echt als spelen. Ik ben super blij met mijn foto’s. Mocht je het moeilijk vinden om te poseren. Dan is dit dé workshop voor jou. Naast alle praktische tips die je krijgt, is het ook nog eens super gezellig om in een kleine groep aan de slag te gaan en elkaar te supporten. Ik had een enorm leuke dag, met prachtige foto’s als eindresultaat. Dank je wel lieve Heidy…..het was geweldig. Liefs, Leyla