fbpx
Workshop, workshop poseren kun je leren, poseren kun je leren,

Poseren kun je leren

IK ZIE JOU

Een mooi mens. Precies zoals je bent. Ik zie jou! Er zijn vrouwen en mannen die ALTIJD mooi op een foto te staan. Al is het maar een kiekje tijdens het stappen. Het is niet eens poseren. Hoe doen ze dat toch? Wat doe je met je handen, je gezicht, je ogen, je mond, hoe ga je staan? Wanneer sta jij nu ook eens LEUK op de foto? Dat leer ik je tijdens deze workshop Poseren kun je leren.

Poseren kun je eleren, poseren, poseren workshop, workshop, levensfoto

CAMERA

Poseren kun je leren. Gewoon zoals je zelf bent. Een prachtig mens! Als eerste moet je goed weten wat een camera precies ziet. Nog belangrijker is wat jij laat zien! Na jaren ervaring, weet ik precies wat je kunt doen om op je mooist te zijn.

TIPS

Sommige tips zijn voor iedereen, sommige tips passen echt alleen bij jou. De tips zijn praktisch en je kunt er meteen mee aan de slag.

Poseren kun je leren, camera, workshop, workshop poseren, workshop poseren kun je leren

STERKE KANTEN

Tijdens een meditatie leer ik je hoe je de rust in jezelf kunt (terug) vinden en altijd weer kunt oproepen op momenten dat het spannend is. Daarna gaan we samen ontdekken wat je sterke kanten zijn en leer ik je deze te gebruiken.

Als je weet wat je goede kanten zijn, dan kan je deze accentueren en voel je je mooier dan ooit. Je hebt namelijk een keuze om mooi op de foto te staan!

PRESENTEREN

Zo kun jij je altijd en overal goed presenteren. Gebruik je skills voor een goede foto op LinkedIn, persoonlijke foto’s, soocial media profielfoto’s of tijdens nieuwjaarsborrels. Ze krijgen jou niet gek!

LevensFoto - Workshop, portret, portret fotoshoot, portret foto, poseren kun je leren

OVER MIJ

Sinds mijn 11de jaar sta ik al met een camera in mijn hand. In 2007 begon ik met professionele foto’s. Vaak zeggen mensen dat ze niet mooi op de foto kunnen staan. Als ik de foto dan laat zien, is de verbazing vaak groot dat het toch een mooi resultaat is. Ikzelf weet als geen ander hoe ongemakkelijk je je kan voelen om voor de camera te staan. Daardoor kan ik me goed inleven wat er bij jou gebeurd.

AARDIGER

Ik zou zo graag willen dat mensen wat aardiger voor zichzelf zijn. Bovendien is echt heel makkelijk om mooi op de foto te staan. Daarom vind ik het mijn missie om te laten zien dat iedereen die het wil, dan kan. Gun jezelf een mooie foto!

Heidy Brakenhoff LevensFoto,Heidy Brakenhoff, LevensFoto

ZO ZIET DE DAG ERUIT

De groepjes zijn klein, waardoor je je snel op je gemak voelt. We beginnen met een stukje theorie gevolgd door een lekkere lunch waarbij we elkaar beter kunnen leren kennen. Na de lunch gaan we ontspannen met een meditatie en daarna gaan we aan de slag! Samen bekijken wat voor jou werkt en wat niet.

FOTOSHOOT POSEREN

Natuurlijk maak ik prachtige foto’s van jou! De mooiste 5 kun je online uitkiezen en gelijk downloaden. Zo heb je bewijs dat je prachtig op de foto kunt staan! We maken er een fantastische innerlijke reis van waarbij jij leert om mooi op de foto te staan.

poseren kun je leren
background

Ja, ik gun mezelf een mooie foto

Ik geef me op voor de workshop ``poseren kun je leren``

  je naam (verplicht)

  adres en woonplaats(verplicht)

  je telefoonnummer (verplicht)

  je email (verplicht)

  je voorkeur datum workshop (verplicht)


  Plaats

  Keern 33F, Hoorn

  Op locatie met grote groep mogelijk. Neem contact op voor meer informatie.

  Kosten

  • €150,00 per persoon
  • inclusief lunch
  • 5 digitale foto’s

  Tijd

  Van 10.00 tot 15.00

  Wat neem je mee
  • Kleding: lekker zittende kleding waar je je mooi in voelt. Denk aan positief, mooi, sterk, zelfverzekerd als je je kleren uitzoekt
  • Evt een pen en blocnote voor aantekeningen
  • Goed humeur en je mooiste lach
  Huiswerk

  Van tevoren mail je mij twee foto’s. Eén waar je niet goed op de foto staat en een foto waar je juist wel mooi opstaat.

  Lunch, workshop , poseren kun je leren , levensfoto
  • Zelfliefde
   Lieve Heidy,
   Je had al mooie foto's gemaakt voor onze trouwkaart en hebt ook onze trouwdag zo mooi gefotografeerd. Nog bijzonderder was de speciale dag die je verzorgd had voor mijn moeder omdat zij door haar ziekte misschien niet mijn trouwdag zou halen. Een speciale  band had ik dus al met jou.
   Nu ik een beetje uit mij burn-out begint te komen had mijn man als verrassing een coaching bij jou geregeld en wat was dit een fijne coaching waar ik weer nieuwe inzichten gekregen hebt. Mijn zelfbeeld was ik zo kwijt en jij hebt mij in laten zien dat zelfliefde niet egoïstisch is maar zo nodig is.
   Thanks voor de mooie dag 😊je bent een bijzonder mooi mens met het 💜 op de goede plek😘😘😘
  • BEdankt briefje, testimonial Workshop poseren kun je leren
   Effect
   Ontspannen en leuk op de foto….. met dat doel ging ik samen met een vriendin naar Heidy. Los van het uiteindelijke resultaat hebben we echt veel geleerd en ook ervaren hoe anders je op een foto kunt staan en ook dat je hier echt zelf een hand in hebt. Ik was verbaasd hoe simpel het kan zijn en de foto’s bij aanvang van de workshop en de foto’s naderhand geven aan hoe groot het effect is van de workshop. Heidy is een goede docente, een prettige vrouw en een leuk mens! Een aanrader!  Nathalie
  • POseren kun je leren, testimonial
   Verschrikt
   Al heel lang voel ik me erg ongemakkelijk als ik op de foto “moet”. Ik sta dan ook meestal op de foto als een verschrikt konijn. Samen met een vriendin deed ik bij Heidy de workshop “poseren kun je leren”. De workshop bestond deels uit theorie en vervolgens hebben we heel veel foto’s gemaakt. Met wat kleine trucjes hebben we geleerd om ontspannen en goed op de foto te staan. De workshop was erg leuk en ik heb al verschillende mensen “doorverwezen”.  Ingrid
  • LevensFoto , Linda , Poseren kun je leren, testimonial
   Feestje!

   Na altijd met tegenzin op foto’s te staan en nooit tevreden te zijn de workshop Poseren kun je leren! bij Heidy gevolgd. Wat een feestje was dat. Heidy stelt je meteen op je gemak en met haar aanwijzingen en tips had ik aan het einde van de workshop opeens de keuze uit heel veel leuke foto’s. En nog belangrijker is dat ik de tips voortaan altijd kan gebruiken. Het voelde echt als een kadotje voor mijzelf. Heidy bedankt. 

   Groetjes,

   Linda

  PORTFOLIO

  Bekijk  hier de mooiste foto’s