fbpx
background
Wat je hart laat zingen, doe dat
Ik maak de foto's wel

Fotograaf

Ik ben Heidy. Fotograaf, coach en ik creëer prachtige fotoboeken.

Fotografie is vanaf mijn 11-de jaar een onderdeel van mijn leven. Kijken naar mensen en observeren doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. 

Verhalen

Zo ben ik tijdens het grote project “Geef Kanker een gezicht” echt bewust geworden dat verhalen bij een goede foto horen. 

Iedereen heeft zijn eigen reden om op de foto te gaan. En dat is altijd een bijzondere. Ik luister naar jou en vertaal dat naar een prachtig beeld. Soms echt als een soort documentaire, zoals bij een lifestyle fotoshoot, een hele huwelijksdag, of soms als een enkel portret.

Aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, met aandacht voor jou. Jij die voor mijn camera staat. Deze persoonlijke aanpak geeft als resultaat dat de foto’s echt zijn. De lach gemeend en je een fijn gevoel hebt over de fotoshoot.

LevensFoto, Heidy Brakenhoff

Fotoshoot boeken?

Neem contact op

Workshop - Voel je in je Element

00008
€175.00
Op voorraad
1
Productgegevens

UITBUNDIG GENIETEN

Tijdens deze workshop zul je echt ontdekken waar je in je hart blij van wordt en welk element je raakt.

Ik help je met alle elementen te doorlopen. Soms heb je al wel een voorkeur, en dat mag natuurlijk. Toch is het heel fijn om ze allemaal nog even te ervaren. Te doorleven, te voelen waar jouw kracht zit.

FOTOSHOOT

Uiteindelijk zul je voor de camera je ontpoppen tot een echte Water, Lucht, Vuur, Aarde of Ether godin. Dit doen we door prachtige kleding, die je zelf mee neemt en de spullen die ik hier heb liggen.

Je hebt je krachtige vrouw laten ontwaken en het mooiste is dat je daar bewijs van hebt. Want de foto’s mag je lekker thuis uitzoeken en kun bij mij laten afdrukken, of zelf uitprinten en boven je bed hangen… Of schaamteloos delen op social media.

Het wordt een echte verwendag, waarbij jij jezelf in het middelpunt zet.

DATA

   • ZO 14 AUG
   • DO 18 AUG
   • ZO 21 AUG
   • VRIJ 26 AUG
   • VRIJ 16 SEPT
   • ZO 18 SEPT
   • DO 22 SEPT
   • MA 26 SEPT
   Onderaan de pagina kun je een datum kiezen en gelijk reserveren
Bewaar dit product voor later
lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
portret, portret fotoshoot, portret foto
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
kermis, trouwen op de kermis,Huwelijk, huwelijk, bruid, trouwen, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijksfoto, huweljksfotograaf
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
portret, mooie lach, prachtvrouw
portret, kinderen, op de foto
Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen in Huis Verloren, bruiloft in Hoorn,
portret, zwart/wit