fbpx
background
Wat je hart laat zingen, doe dat
Ik maak de foto's wel

Fotograaf

Ik ben Heidy. Fotograaf, coach en ik creëer prachtige fotoboeken.

Fotografie is vanaf mijn 11-de jaar een onderdeel van mijn leven. Kijken naar mensen en observeren doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. 

Verhalen

Zo ben ik tijdens het grote project “Geef Kanker een gezicht” echt bewust geworden dat verhalen bij een goede foto horen. 

Iedereen heeft zijn eigen reden om op de foto te gaan. En dat is altijd een bijzondere. Ik luister naar jou en vertaal dat naar een prachtig beeld. Soms echt als een soort documentaire, zoals bij een lifestyle fotoshoot, een hele huwelijksdag, of soms als een enkel portret.

Aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, met aandacht voor jou. Jij die voor mijn camera staat. Deze persoonlijke aanpak geeft als resultaat dat de foto’s echt zijn. De lach gemeend en je een fijn gevoel hebt over de fotoshoot.

LevensFoto, Heidy Brakenhoff

Fotoshoot boeken?

Neem contact op

Trancereis

00000
€40.00
Op voorraad
1
Productgegevens
workshop: TRANCEREIS

Elke week


Elke dinsdag ochtend kun je meedoen met een trancereis. We starten om 10 uur en zijn klaar om 11:30 uur. Elke week een andere invalshoek.


Wat is een trancereis eigenlijk?

Een trancereis is als een wakkere droom, waar je in contact komt met je intuïtie en je innerlijke wereld; je bron. Je reist in je binnenwereld. Je kunt bijvoorbeeld gidsen, engelen, krachtdieren ontmoeten en een diepe verbinding voelen. Levenslessen worden aangereikt, vaak in symbolen. Je kunt vragen stellen waarop je op een verrassende manier antwoord krijgt.

Een trancereis is ontspannend, kan je nieuwe inzichten geven. Ik zet je met beide benen op de grond en laat je contact maken met je eigen bron.

Meedoen?

Als je mee wil doen, koop je hier je kaartje.
De kosten zijn €10,00 per keer. Bij een rittenkaart van 10 keer krijg je 1 trancereis kado.

Datum doorgeven voor deelname:
mailen: drop@heidywavemaker.nl
Appen: 06-22341104
Bewaar dit product voor later
lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
portret, portret fotoshoot, portret foto
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
kermis, trouwen op de kermis,Huwelijk, huwelijk, bruid, trouwen, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijksfoto, huweljksfotograaf
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
portret, mooie lach, prachtvrouw
portret, kinderen, op de foto
Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen in Huis Verloren, bruiloft in Hoorn,
portret, zwart/wit