fbpx
background
Wat je hart laat zingen, doe dat
Ik maak de foto's wel

Fotograaf

Ik ben Heidy. Fotograaf, coach en ik creëer prachtige fotoboeken.

Fotografie is vanaf mijn 11-de jaar een onderdeel van mijn leven. Kijken naar mensen en observeren doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. 

Verhalen

Zo ben ik tijdens het grote project “Geef Kanker een gezicht” echt bewust geworden dat verhalen bij een goede foto horen. 

Iedereen heeft zijn eigen reden om op de foto te gaan. En dat is altijd een bijzondere. Ik luister naar jou en vertaal dat naar een prachtig beeld. Soms echt als een soort documentaire, zoals bij een lifestyle fotoshoot, een hele huwelijksdag, of soms als een enkel portret.

Aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, met aandacht voor jou. Jij die voor mijn camera staat. Deze persoonlijke aanpak geeft als resultaat dat de foto’s echt zijn. De lach gemeend en je een fijn gevoel hebt over de fotoshoot.

LevensFoto, Heidy Brakenhoff

Fotoshoot boeken?

Neem contact op

LoveShoot

00003
€275.00
Op voorraad
1
Productgegevens

LOVE SHOOT

Samen op de foto

Ik maak de foto’s wel!

Een Love shoot is een fotoshoot gewoon samen met z'n twee. Omdat je van elkaar houdt. Dat kan natuurlijk om dat je je gaat verloven, of bijna gaat trouwen. Misschien ben je wel al 40 jaar samen en spatten de vonken er nog steeds vanaf!

Een love shoot is het vieren van jullie liefde samen.

Locatie Loactie Locatie

Als je leuk op de foto wil, is de locatie natuurlijk ook erg belangrijk. Wil je op de foto in de natuur, of juist stedelijk.

De keuze is reuze en moet echt passen bij wie jullie samen zijn. Dat kan natuurljjk zijn op een bijzondere plek voor jullie. Waar je altijd dat lekkere ijsje haalt, of waar jullie de eerste zoen gaven.

Idee

Ideeën genoeg, dus heb je zelf echt geen flauw idee.. Ik heb inmiddels zoveel ervaring dat ik heel veel fotogenieke plekken in Nederland weet te vinden.

Alles even op een rijtje

Even alles op een rijtje gezet krijg je van mij:

• Een prachtige herinnering

• Online fotoalbum waar je alle foto’s kunt bekijken en je mag de 15 mooiste foto’s digitaal kiezen

• Keuze uit een mini fotoboekje (dikke platliggende bladen) of een plexiglas voor aan de muur (20×30 cm)

De fotoshoot kun je boeken. Ik neem altijd contact met je op voor de datum.

Bewaar dit product voor later
lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
portret, portret fotoshoot, portret foto
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
kermis, trouwen op de kermis,Huwelijk, huwelijk, bruid, trouwen, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijksfoto, huweljksfotograaf
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
portret, mooie lach, prachtvrouw
portret, kinderen, op de foto
Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen in Huis Verloren, bruiloft in Hoorn,
portret, zwart/wit