fbpx
background
Wat je hart laat zingen, doe dat
Ik maak de foto's wel

Fotograaf

Ik ben Heidy. Fotograaf, coach en ik creëer prachtige fotoboeken.

Fotografie is vanaf mijn 11-de jaar een onderdeel van mijn leven. Kijken naar mensen en observeren doe ik al zo lang als ik me kan herinneren. 

Verhalen

Zo ben ik tijdens het grote project “Geef Kanker een gezicht” echt bewust geworden dat verhalen bij een goede foto horen. 

Iedereen heeft zijn eigen reden om op de foto te gaan. En dat is altijd een bijzondere. Ik luister naar jou en vertaal dat naar een prachtig beeld. Soms echt als een soort documentaire, zoals bij een lifestyle fotoshoot, een hele huwelijksdag, of soms als een enkel portret.

Aanpak

Mijn aanpak is persoonlijk, met aandacht voor jou. Jij die voor mijn camera staat. Deze persoonlijke aanpak geeft als resultaat dat de foto’s echt zijn. De lach gemeend en je een fijn gevoel hebt over de fotoshoot.

LevensFoto, Heidy Brakenhoff

Fotoshoot boeken?

Neem contact op

LevensVerhaal - Life style

00007
€300.00
Op voorraad
1
Productgegevens

LEVENSVERHAAL

Tegenwoordig is het niet gek om OVERAL foto’s van te maken. Als je samen over het strand loopt, van je kinderen, wat je eet. Alle foto’s worden met de rest van de wereld gedeeld. Op Facebook, Twitter. Als LevensFotografe wil ik een stapje verder, op zoek naar de verhalen die de foto’s kunnen vertellen, jouw levensverhaal.

Graag maak ik deze foto’s om jouw LevensVerhalen te vertellen. Zo vaak als je maar wil kan je dan zelf je verhaal delen, steeds maar weer. Aan de wereld, je beste vriend, je moeder, je opa, je dochter, je geliefde, of voor jezelf.

Wat zijn mooie bijzondere momenten voor een foto?

Als je gaat trouwen, je zwanger bent, je kindje geboren is… Dat zijn de meest voorkomende momenten dat je aan een fotograaf denkt. Om foto’s van jouw levensverhaal te maken.

De soort foto’s die ik bedoel zijn juist de foto’s waarbij je het echte leven ziet. de interactie in je gezin. Foto’s van BIJZONDER GEWONE gebeurtenissen uit je leven. Soms worden de meest prachtige momenten overgeslagen en gewoonweg vergeten om te fotograferen!

LevensVerhaal

Vertel me jouw levensverhaal en ik maak hier beelden van. We overleggen samen. Ik denk met je mee, de foto’s moeten jouw verhaal vertellen.

Ik beschrijf hier aantal shoots , zodat je een beeld krijgt.

  • Ik heb een dagje meegelopen in een jong gezin. Er was net een klein broertje geboren. Natuurlijk werd er eerst onbeten, er werden boodschappen gedaan, de oudste werd naar school gebracht in de bakfiets en nde kleine moest ook eten en de luier verschoond. Zulke normale dingen verdwijnen.
  • Samen met Yolanda ben ik terug geweest naar de IC waar ze enkele weken in kunstmatige coma heeft gelegen om weer aan te sterken van een flinke infectie. Zij heeft daar zelf niets van mee gekregen, maar schrok van de reacties om haar heen. Om een beeld te krijgen zijn we samen terug gegaan naar het ziekenhuis naar een IC kamer om te zien hoe dat was. Het was een prachtige ervaring.
  • Een bakker die opa is heeft zijn kleinkinderen uitgenodigd om een keer in de bakkerij koekjes te bakken. De machine om koekjesdeeg te walsen, de grote bakoven.
  • Een prachtige jonge vrouw heeft borstkanker en wilde voordat ze een borstamputatie kreeg een prachtige schoot van haar hele lichaam. Zo kon ze afscheid nemen van het lichaam dat ze zo goed kende en wat nu ook ziek is. Ook hebben we foto’s van na de operatie gemaakt. Een fotoshoot met een lach en een traan.
  • Een volwassen kleinkind op bezoek bij haar beste vriendin: haar oma. Een vrouw die midden in het leven staat, waar ze alle gekkigheid mee kan delen. Gewoon zoals je met je beste vriendin over dingen praat.

Dit is mijn lijstje met een paar voorbeelden, maar dat kan jij vast veel beter!

Bewaar dit product voor later
lifestyle, koekjes bakken met opa, bakkerij
portret, portret fotoshoot, portret foto
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
kermis, trouwen op de kermis,Huwelijk, huwelijk, bruid, trouwen, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijksfoto, huweljksfotograaf
huwelijk, trouwen, bruiloft, fotograaf huwelijk
portret, mooie lach, prachtvrouw
portret, kinderen, op de foto
Huwelijksfoto, trouwfoto, bruidsfoto, huwelijk, trouwen, bruidsfotograaf, huwelijksfotograaf, trouwfotograaf, Hoorn, trouwen in Hoorn, Trouwen in Huis Verloren, bruiloft in Hoorn,
portret, zwart/wit