LevensFoto Monument op de Afsluitdijk
Afsluitdijk, een monument voor eeeven ertussen uit

Na een mooie klus bij de Action.. De mooie producten fotograferen voor de nieuwe website, was het weer even tijd voor de familie. De jongens hadden vakantie, dus hup naar een mooie plekje in Nederland: Drenthe! Via de dijk.

Afsluitdijk
LevensFoto - LevensFoto - vakanti , dr. Lely, monument op de afsluitdijk

Via de Afsluitdijk togen we richting het verre oosten.. De nood was hoog, dus midden op de dijk moest er even een pitstop worden gemaakt. Grappig eigenlijk, we waren daar nog nooit gestopt. Nu was er meteen tijd om het monument te bekijken. Meneer Lely keek uit over het water, met de wind in zijn haren.

Uitzicht

Het weer was niet zo mooi helder, dus het uitzicht was niet ver. Maar evengoed mooi om de toren te beklimmen en over de zee en de dijk uit te kunnen kijken.
LevensFoto - vakantie , dr. Lely, monument op de afsluitdijk
En daar zag ik een van mijn mannetjes lopen. Ook naar boven, de toren beklimmen….LevensFoto - vakantie , dr. Lely, monument op de afsluitdijk
LevensFoto - vakantie , dr. Lely, monument op de afsluitdijkDaar zagen we de brug over de snelweg..  Daar moeten we natuurlijk ook even kijken.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
LevensFoto - vakantie , dr. Lely, monument op de afsluitdijk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Monument

Prachtige letters op het monument. “Een volk dat leeft, bouwt aan zijn toekomst.” Op komen werk er gewerkt, in 1932.
LevensFoto - Een volk dat leeft werkt , dr. Lely, monument op de afsluitdijk LevensFoto - vakantie , dr. Lely, monument op de afsluitdijk