Sneeuw, SNEEEEEEUW!

Sneuw in Hoorn! Voor een dag om precies te zijn, dus we moesten snel zijn.
Sneeuwballen gooien en ik natuurlijk er achteraan om foto’s te maken. Mijn grootste excuus om niet ingepeperd te worden.. hhahaha
LevensFoto - Hoorn, sneeuw, ijs, ijsselmeerScheetig om alle kleine in skipakken ingepakte kinderen op sleetje svan de berg af te sjeesen. Met alle ouders die met een cameraatje beneden staan om alles vast te leggen voor later.

Sneeuw en ijs in het IJsselmeer

Ik vond het vooral heel mooi om de met sneeuw bedekte stenen bij het IJsselmeer. Ook de brokken ijs die op de golven tegen de kust klotsen.LevensFoto - Hoorn, sneeuw, ijs, ijsselmeer Het deed me denken aan een hele berg met kleine kwalletjes voor de kust in de Noordzee.
 
Ik vond het vooral heel mooi om de met sneeuw bedekte stenen bij het IJsselmeer.  kind