Tour d’amour Hoorn

De Tour d’amour is dit jaar ook in Hoorn. Een leuke fotoshoot op de mooiste locaties in Hoorn, ik heb een aantal routes waaruit je kan kiezen. Gewoon leuk samen op de foto met je lief. Leuk idee voor Valentijnsdag.

LevensFoto - Tour d'amour Parijs, amsterdam en HoornThuishaven

Hoorn is sinds een lange tijd mijn thuishaven. De plaats waar mijn Lief en ik een echt thuis hebben gecreëerd.
Ik ken de stad daarom op mijn duimpje.

Houten Hoofd

Wat dacht je van de mooie straatjes in de binnenstad, de leuke nauwe steegjes, oude huizen, haven met het Houten Hoofd, de haven, de Krententuin, het IJsselmeer, de eindeloze wolken luchten.. Ga je mee?

close
contact

laatste kans KORTING op de workshops

Geef je nu op om voor de korting

in aanmerking te komen

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.