Speech

Een mooi moment van de dag is als er een speech wordt gegeven, mooie woorden worden gesproken. Woorden van liefde, opgroeien. Woorden van ouders die hun kroost het allerbeste wensen. Het samengaan van twee families, het accepteren van de keuze van zoon of dochter.

Liefde

In al die jaren dat ik huwelijksfotograaf ben, heb ik zoveel mooie momenten mee gemaakt. Zoveel liefde mogen zien. Vaak vraagt men mij welke erge dingen ik heb mee gemaakt. Of ik nog vreselijk verhalen te vertellen heb.
Maar als ik eerlijk ben, is er vooral veel liefde op een huwelijk. Vele familie vetes worden opzij gezet tijdens een huwelijksdag. Het is een dag van verbinding en samen zijn.
Is het gek dat ik mijn werk daarom zo mooi vind? LevensFoto | Huwelijk, bruiloft, huwelijksfotograaf, bruiloftsfotograaf- Speech