Ik ben op zoek naar bijzondere modellen

Bijzondere modellen, prachtige foto’s van mooie mensen. Aparte verhalen of situaties. Ik ben altijd op zoek naar bijzondere momenten uit het leven. Soms ontmoet je bijzondere mensen of gewone mensen met een bijzonder verhaal.
Ik denk aan een bijzondere gezinssamenstelling, een bijzondere verzameling, een markant uiterlijk of een gaaf beroep.

Hulp nodig

Om een echte LevensFotografe te zijn ben ik zoek naar bijzondere mensen. Daar heb ik soms wel een beetje hulp mee nodig. Ik ben namelijk op zoek naar dit soort aparte situaties en mensen om te fotograferen. Daarom wil ik je vragen om ens na te denken of in jouw omgeving je iemand kent. Want misschien kun je mij in contact brengen met leuke en bijzondere mensen.

Ik zoek mensen met een verhaal

In mijn zoektocht ben ik ook op zoek naar mensen met een bijzonder verhaal van hun leven: een samengesteld gezin en dan samen 7 kinderen hebben. Een stel dat net smoorverliefd geworden is, maar al wel 75 jaar oud…. Jij weet vast wel wie ik bedoel!
Ken jij iemand waarvan je zegt: die verdient het om gefotografeerd te worden door LevensFoto, schroom dan niet en mail me!

LevensFoto - trouwjurk van je moeder

Ik zoek mensen met een bijzonder uiterlijk

Wat ik zoek zijn mensen met:
levensfoto portfolio
wit haar, sprekende ogen, dikke lippen, lidtekens, kleine sproetjes, rode haren, dansers, dikke billen, brunette, dunne neus, witte krullen, onschuldige blik, dunne lippen, bolle wangen, brutale baard, hele lange haren, kekke snor, zwarte afro krullen, blonde lokken, ballet benen, oude mensen, jonge godinnen, stoere spieren,
als je ’t maar leuk vind om voor de camera te staan en door mij op de foto gezet te worden.
De foto’s die ik maak, wil ik natuurlijk wel aan de wereld showen, natuurlijk in overleg! Doe je mee?

Schrijf je nu in, in mijn eigen modellen bureau!

Schrijf je nu in op mijn modellen pagina!

close
contact

laatste kans KORTING op de workshops

Geef je nu op om voor de korting

in aanmerking te komen

We sturen je geen spam! Lees ons privacybeleid voor meer informatie.