Portret van Pascal van Blooms

levensfoto portret van Pascal van BLOOMS Hoornlevensfoto portret van Pascal van BLOOMS HoornEen tijdje gelden maakte ik dit portret voor een magazine voor Thuis bij Lijfstyle. Het is een portret van Pascal, de eigenaar van de leukste bloemenwinkel uit Hoorn. Hij heeft altijd zijn kleine hondje bij zich in de Studio waar hij zijn boeketten maakt. Ik ken Pascal al jaren als een Pascal flamboyante persoon. Hij is soms ook lekker creatief. Dit vind ik een mooi moment omdat hij heerlijk ontspannen tussen de bloemen zit en zijn kleine maatje naast hem.
 

levensfoto portret van Pascal van BLOOMS HoornGek op het werk 

Ik ben echt gek op het werk van Pascal, want hij maakt van elk boeket een feestje.
De keer waar ik het over had, had hij prachtige bloemen voor de styling voor de fotoshoot verzorgd.levensfoto portret van Pascal van BLOOMS Hoorn

Tijdens de fotoshoot mocht ik een tijdje meekijken hoe hij aan het werk is. De mooie hoekjes van zijn studio bekijken en fotograferen.

Huwelijk

levensfoto portret van Pascal van BLOOMS Hoornlevensfoto portret van Pascal van BLOOMS Hoornlevensfoto portret van Pascal van BLOOMS HoornBij een huwelijk of trouwerij kom ik Pascal ook vaak tegen en laten we wel wezen, dat zijn de meest bijzondere boeketten of bloemstukken. Hij maakt mooie boeketten die eruit springen. Maar ook als je eens iets anders wil dan een boeket. Bijvoorbeeld een mooie armband of zoeiets. 

TIP van de dag

Dus mijn tip van de dag is als je gaat trouwen, of je wil echt een mooi boekt geven, ben je bij hem aan het juiste adres.
Je kunt via zijn site al iets moois bestellen voor €35,00!