fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Herinneren

making memories, herinneren

Ik heb altijd al een vreselijke zwak voor foto’s gehad. Om te kijken en te maken, om te herinneren.

Oude foto van mezelf

jonge-heidy-in-holly-hobby-jasIk kwam deze oude foto van mezelf tegen in een van de fotoboeken. Een kleine Heidy (ja het kan nog kleiner…) inclusief 2 prachtige staarten en een holly hobby jas. Grappig dat deze foto zoveel herinneringen oproept. Ik weet nog welke kleur de jas had, hoe oud ik was. Ongeveer. Dat is dus wat foto’s doen. Niet zo zeer het moment vasthouden, dat kan ook , maar ik heb totaal geen herinneringen van deze dag dat de foto was gemaakt, maar wel dat ik de jas aan had.
Volgens mij had ik die aan toen ik achterin de lesauto waarin in mijn moeder les had. Gelukkig, want ik was altijd wagenziek. 😀
ik geloof dat ik daarna nooit meer mee hoefde.

Foto’s om te herinneren.

Ik maak vaak foto’s om dingen te herinneren. Soms zijn dat gewone momenten. Gisteren had ik mijn camera mee tijdens het kijken van een nieuwe woning. Niet voor mezelf hoor. Maar het was fijn om het vast te kunnen leggen. Maar ik maak ook foto;’s als mijn zoon aan het koken is, of malle dingen aan het doen is. Dat word me niet altijd in dank afgenomen. Maar ik kan het helaas niet laten.

Foto’s maken van jou

Daarom vind ik het zo belangrijk om foto’s te maken uit belangrijke momenten uit jouw leven. Zodat jij mooie herinneringen hebt. voor altijd, om door te geven, om verhalen te vertellen aan je kinderen en straks misschien wel je kleinkinderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *