Herfst fotoshoot

levensfoto-herfstSamen met mijn jongste zoon ben ik gisteren gaan wandelen. hij een camera en ik een camera.
Al doende leert men, is het gezegde. Ik vond het heerlijk om hem van alles te laten zien uit de buurt. Om hem te leren kijken, dat je niet een hele bijzondere plekken hoeft te bezoeken om mooie dingen te zien. Een bootje in het water, een blaadje aan de boom.
Nu is het natuurlijk wel makkelijk een mooie foto te maken met dit prachtige herfst weer.
levensfoto-herfst145
levensfoto-herfst
 

 levensfoto-herfst levensfoto-herfst

levensfoto-herfst

Herfstzonnetje

Hij heeft prachtige foto’s gemaakt en ik kon het niet laten om ook helemaal los te gaan. Het herfstzonnetje scheen later op de dag ook zo mooi naar binnen waar ik met tegenlicht leuk heb zitten spelen met de oranje lampionnetjes die op tafel staan.

Moeder en zoon

Het was voor mij als moeder heel erg bijzonder om zo alles aan je zoon te kunnen vertellen. Hij snapte ook  nu wat meer over de camera instellingen. Maar ook hoe je kunt kijken om je heen. Heel vaak als je een workshop geeft, dan leg dingen uit. vertel je over je passie. Maar dat zijn mensen die niet zo echt bij je staan als je eigen kind. Nu kon ik hem echt een kijkje in mijn hoolevensfoto-herfstfd laten zien en dat was heel erg leuk. Ook omdat hij eigenlijk nooit wil fotograferen en nu ineens zei dat hij dat wel wilde. Het was een echt avontuur, echt mooie herinneringen.

levensfoto-herfst

Op de foto

Natuurlijk kon ik het niet laten om hem ook even op de foto te zetten. Hoewel ik dat tegenwoordig niet heel vaak meer mag doen. ;D levensfoto-herfst levensfoto-herfst levensfoto-herfst levensfoto-herfst