Nieuwtjes

Na de vakantie heb ik al mooie fotoshoots op de planning staan. Waaronder nog een aantal prachtige najaarshuwelijken, een 25-jarig huwelijks- en een personeelsfeest bij Action. Ook mag ik weer een mooie zwangere dame vastleggen en zijn er ook al newborn fotoshoots gepland.
Ik heb er nu al zin in!

Bijzondere nieuwtjes zijn dat ik samen met Thuis bij Lijfstyle een gaaf project ben gestart. Thuis bij Lijfstyle komt straks namelijk met haar nieuwe magazine en natuurlijk zijn daar foto’s van Levensfoto te vinden!
Na de vakantie ga ik om de tafel met de eigenaresse van Freshmoods. Dit is het nieuwe tentje in de nieuwsteeg in Hoorn. Waar je lekker èn gezond een hapje kunt eten en drinken.. Ben benieuwd hoe gaaf die foto’s gaan worden!

Jij op de foto

Maar gelukkig heb Ik ook nog genoeg leuke ideeën voor een vette fotoshoot in het prachtige strijklicht van september. Voor een goede profiel foto bijvoorbeeld op LinkedIn, of samen met je oma. Heb je zelf nog een leuk idee dat we moeten uitvoeren?
Mail dan voorkeurdata in september door, dan sta jij er meteen goed op! mailen kun je naar: levensfoto @ defotografe.eu (zonder spaties)

trouwjurk van je moeder

Als jij in de trouwjurk van je moeder past, wil ik je vragen om meewerken aan mijn bijzondere project. lees hier meer.

BEURZEN

in september staan er weer leuke beurzen op de planning. Als eerst is de Trouwbeurs aan de beurt. Meteen na mijn vakantie op 4 september sta ik in ieder geval in Happy Days. Zet de datum meteen in je agenda!
De data voor de Ladies nights en de familie beurzen zijn nog niet bekend, maar hou de beurzen pagina in de gaten.