1e Nationale zakenvrouwen congres

Gisteren was ik aanwezig op het 1e Nationale zakenvrouwen congres op Landgoed Waterland. Een van de prachtige locaties om te trouwen. Ik heb er als De Fotografe al van menig huwelijk foto’s mogen maken.
Deze keer stond ik met een sta tafel en mijn levensboom lekker in het zonnetje. Een sta tafel ja, want er was een congres voor zakenvrouwen. Lezingen en lekkere hapjes en drankjes. En een sta tafel voor verschillende bedrijven om zich te presenteren.
Heidy Brakenhoff Fotografe – NZcongres 2015

LevensBoom

Natuurlijk had ik mijn levensboom weer mee genomen voor alle mooie wensen. In mijn levensboom mocht iedereen een mooie fotowens ophangen. Voor zichzelf of voor een ander. Het is altijd een feest om de mooiste wensen uit te zoeken. Alleen deze keer kan ik op de een of andere manier niet zo goed kiezen.

Hulp gevraagd

Daarom vraag ik jullie hulp: help mij kiezen!
Wie gun JIJ dat zijn of haar fotowens in vervulling mag gaan?

  1. “Mijn zus is zwanger van haar 2e kind. Ik zou het leuk vinden om haar dit als cadeau te geven.” – L.
  2. “Familiefoto voor ouders die 6/11/15 40 jaar getrouwd zijn” – B.
  3. “Ik ben thuis de fotograaf en heb dus geen goede foto’s van mezelf.” – T.
  4. “Opa’s en oma met mijn gezin op 1 foto. Omdat het nog kan.” P.
  5. “Geliefden” – C.
  6. “Ik zou graag met mijn kinderen geportretteerd willen worden.” E.
  7. “Wens: Nieuwe foto van mijn (klein)kinderen.” – G.
  8. “Foto 3 kinderen voor mijn ouders. (Wij 50+, ouders 80+)” – M.

Schrijf onder dit bericht het nummer met de wens waarvan jij vindt die in vervulling mag gaan.
Share the LoVe!