Vaderdag

LevensFoto - Vaderdag 2015 #LevensFotoPAPA
De papa die de vaderdag fotoshoot 2015 met #LevensFotoPAPA actie heeft gewonnen wilde graag op de foto met zijn kinderen. Hij was erg verbaasd dat ie dat gewonnen had. Als hij niet zo een oplettende vrouw had gehad, was deze prijs aan hem voorbij gegaan.

Prachtige dag

Helaas moesten we aan paar keer afzeggen. Vanwege het weer en een keer omdat een van de kids ziek was. Maar het uiteindelijk was het een prachtige dag om foto’s te maken.

Park

Samen gingen we het park in de buurt. Even een stukje wandelen naar de mooie treurwilgen. Het zonnetje scheen. Hoewel het een papa fotoshoot was, hebben we mama ook op de foto gezet, want het is zo leuk om even als gezin op de foto te staan!
Zie hier het leuke resultaat
LevensFoto - Vaderdag 2015 #LevensFotoPAPA