Vaderdag

Afgelopen vaderdag kreeg je de kans om de liefste vader van de wereld te taggen op instagram en Facebook. De papa zou de winnaar kunnen worden van een fotoshoot.

De Liefste vader van de wereld: De Vaderdag winnaar

De Liefste vader van de wereld: De Vaderdag winnaar


Uit alle inzendingen zou de vader van mijn kinderen de winnaar kiezen. En Ferdy Spee was de gelukkige winnaar. Hij is vader van maar liefst 3 kinderen. Zijn jongste is net 8 maanden, de middelste 3 en de oudste 8 jaar oud. 3 Verschillende kinderen en papa als stralend middelpunt. Het was heel erg leuk om hem te mogen ontvangen in de studio. Vooral omdat hij het leuk en belangrijk vond om op de foto te staan met zijn kinderen.
Zie hier het prachtige resultaat:
LevensFoto VAderdag
LevensFoto VAderdag
LevensFoto VAderdag
LevensFoto VAderdag