Gezellige beurs

Beurs 6 april
Wat een gezellige beurs was het gisteren! Ik stond daar met een klein schattig standje in de Waardegolf te Heerhugowaard.
Binnenkort kun je hier lezen wie de gelukkige winnares is die de GRATIS Fotoshoot heeft gewonnen. Maar eerst wil ik jullie iets vertellen over de beurs. Niet alleen waren er leuke bezoekers, maar ook hele leuke bedrijven. Hier even een beschrijving van alle leukerds die ik gisteren heb ontmoet.
Zeker de moeite waard om ook eens op hun site te kijken!

Babygebaren Noord Holland

Natuurlijk stond Marjolein er met de Babygebaren. Echt een must om een cursus te volgen net voordat je gaat bevallen, zodat je alle babyhuiltjes begrijpt van je kindje. Of als je een baby hebt die zoveel huilt, dat je het niet meer weet.
Feestje?
Just by Do is een geweldige leuke meid die vol energie en creativiteit het feestje van jouw kind tot een herinnering om nooit meer te vergeten maakt.

Muziek op schoot

Sharon Cijs kan kinderen verbazen en betoveren met haar muziek. Die je dan samen beleefd.

Beurs 6 april

Beurs 6 april

Mamacafe Heerhugowaard

Of je nu borstvoeding geeft, of gewoon de fles, je bent van harte welkom om eens met andere mama’s te zijn. Op adem te komen, bij te kletsen…

Beurs 6 april

Beurs 6 april

Draagdoeken

Daar stond je ze dan: de draagdoeken consulente. Het gaafste vond ik dat ze poppen mee had, die aanvoelden en net zo zwaar waren als een echt kind of baby. Het was heel erg bijzonder om zo een pop vast te houden. in een draag doek kan je dan ook echt voelen hoe comfortabel het is om een kindje in zo een doek mee te dragen. en kan je lekker oefenen zonder dat je bang hoefde te zijn dat je kindje zou vallen.

Stickeren!

Bij de stand van Ik sticker werd ik zoooo hebberig! Het was maar goed dat ik geen geld bij me had. Helaas hebben ze ook een webwinkel waar je helemaal los kan gaan op stickers op maat gemaakt, mooie stempels en labels.

Schattige aankleedkussens

Op maat gemaakt en helemaal zelf, super leuk en hip voor in de kinderkamer!