fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Stapelen

, ,

Stapelen van stenen

Tijdens het surfen over het world wide web kwam ik een kunstenaar tegen.. Een stapel kunstenaar Michael Grab. Hij stapelt stenen, balanceert stenen eigenlijk. Het zoeken naar evenwicht. Het eind resultaat is erg mystiek en bijzonder. de grootste stenen staan bovenop op een klein puntje te balanceren.
LevensFoto - stapelen -2
Toen ik naar zijn stapels keek, bedacht ik me dat ik zoiets ook ooit had gezien. Het was op vakantie in Bretagne samen met mijn mannen. Het was op een grote rots. Een ver uitzicht over zee en aan de rand stapelde iedereen stenen. Het was bijzonder om te zien en het raakte me op de een of andere manier heel diep. Het leek net of het iets mystieks was. Of alle mensen voor ons wilden zeggen, dit is een bijzondere plek en wij waren hier. We hebben iets achter gelaten om te laten zien hoe mooi we dit vonden.
LevensFoto - stapelen -4 LevensFoto - stapelen -1
De jongens werden meteen geïnspireerd en hebben ook een toren gebouwd. Misschien niet zo met gravity glue bewerkt als de stapels van Michael Grab, maar voor ons net zo bijzonder. Hoe het simpel stapelen van stenen een bijzondere indruk in je herinnering achter laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *