POSEER TIP 1

zwanger op de foto

Op deze site krijg je regelmatig tips hoe je zelf mooi op de foto staat, of hoe je mooie foto’s kan maken.
Dfotoshoot zwangere buik zwangerschap, zwangeruidelijke poseertips krijg je ook als je een cursus doet bij LevensFoto. Maar deze tip waarmee ik ga beginnen, is echt gericht voor als je zwanger bent. Tijdens de  cursus Poseren kun je leren, gaan we vooral in hoe iedereen mooi op de foto kan staan. Als je zwanger bent, ben je heel bijzonder en daar horen ook hele bijzondere tips bij. Vandaar deze eerste TIP over hoe je zelf mooi op de foto kan staan als je zwanger bent.

Zwangerschapsfoto’s

fotoshoot zwangere buik zwangerschap, zwanger
 
Je wil graag mooie zwangerschapsfoto’s hebben. Er zijn kleine dingen die een heel groot verschil maken. Niemand is gelijk en elke vrouw is anders, toch zijn er een paar momenten in de zwangerschap waarop het mooi is om een foto te maken. Vanaf week 30-32 is je buik mooi rond aan het worden en dat staat het mooi op de foto. Later kan ook hoor, maar let op hoe later in de zwangerschap, dat ligt er naar net aan hoe jij zwanger bent.
Als je een “blote buiken foto” wil, let er dan op dat je geen strakke kleding over je buik draagt. Er kunnen dan kleine afdrukjes van de stof in je huid komen en dat is niet mooi op de foto. Dit geld ook voor lingerie, zoals je bh. Als je zonder bh op de foto wil, zorg er dan voor dat je even tijdelijk geen bh draagt, of dat je een niet te strakke variant of een hemdje aan doet.
Het zijn de kleine dingen die ertoe doen 😀zwangere buik poseer tip