fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Website perikelen

Tja, het is wat, een website onderhouden

Altijd ermee bezig. Altijd denken hoe het beter kan. Daar gaan heel wat verloren uurtjes in zitten. Nu komt er steeds meer vorm in de site en dat doet me deugd. Binnenkort kun je ook prijslijstjes bekijken en lezen over allerlei soorten fotoshoots. Ook handige pdf jes die kunt downloaden om goed voorbereid op de fotoshoot aanwezig te kunnen zijn zullen snel volgen!
Ik heb zojuist het TOP Abonnement  aangepast en deze staat nu online.  Het is een groot pakket en ik ben ook wel trots om dit aan te bieden. Maar natuurlijk kun je ook terecht voor een enkele fotoshoot en deze zijn al verkrijgbaar vanaf €99,00! Dus voor iedereen wat wils.
Ook wil ik binnenkort ook leuke tips online zetten. Wil jij nog ergens TIPS over hebben? Mail ze dan naar me of laat hieronder dit bericht een vraag achter.
Het gaat nu allemaal in een sneltreinvaart, dat vind ik zelf ook fijn. Er was wel wat duidelijkheid nodig op de site. Voorlopig moet je het even doen met wat er online staat en even mailen of bellen als je gefotografeerd wil worden. Of je plant het gewoon linea recta in mijn agenda!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *