fbpx

LevensFoto

Ik maak de foto's wel!

Vakantie

,

Vakantie

De vakantie is voorbij en ik ben weer helemaal opgeladen aan het werk. Maar af en toe kan ik nog even lekker genieten van die vrije tijd. Lekker even weg met mijn gezin, genieten van elkaar en de natuur. Fikkie stoken, vallende sterren tellen (2!!!), genieten van de kinderen en hun vriendjes, hagelstenen zo groot als knikkers tijdens de barbecue, zelf gevangen mini visjes op de barbecue bakken, zwemmen in de rivier, druipsteen grotten bekijken (14 graden is dan echt KOUD!!!), dammen bouwen in de rivier, leuke mensen ontmoeten, kamperen in de appelboomgaard en ’s nachts wakker worden omdat je een appel hoort vallen uit de boom (zo stil was het dus).
Dit jaar had ik mijn camera thuis gelaten. Dat was een hele opgave hoor. De reden was dat ik lekker licht gewicht op weg wilde en dus niet sjouwen met een zware camera. Wel mijn telefoon natuurlijk mee. Daarmee heb ik tijdens onze Franse rondreis ook mooie momenten vast kunnen leggen! Via Instagram een aantal filmpjes en foto’s gemaakt…
Even meegenieten van het Franse boerenland en het prachtige zwembad??
op het boerenland
Zwembad
Nu weer hard aan het werk… binnenkort start de eerste Fotoworkshop en de nieuwe tips voor de WIJ zitten in de pen. Er moeten nog fotoboeken gemaakt worden, fotoshoots gedaan en er gaan nog heel veel mooie bruidsparen trouwen in augustus en september.
Kortom…
Ik ben er weer helemaal klaar voor!
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *