Vandaag is het vaderdag.
Een dag waarop je extra lief bent voor je papa. Als klein kind heb  je vast een mooie pennenbak gemaakt, of een stropdas aan een elastiekje, een ontbijt op bed en een dikke knuffel. Het gaat erom dat je de liefde die je voor je vader voelt toont en en hem laat zien dat je aan hem denkt en van hem houdt. Dat kan op vele manieren. Je kan ook een mooie foto maken! Dat is niet het eerste waar papa’s aan denken, maar als je de resultaten ziet, raakt het meteen je ziel. Als papa, of als zoon.
En daarvoor hoef je niet perse te wachten totdat het vaderdag is! Heel graag nodig ik je uit in mijn studio om met je zoon of je vader (of allebei) langs te komen. Dit zal een bijzondere belevenis zijn!
Hieronder alvast een voorbeeld wat je kan verwachten.

Papa's op de foto gezet door  LevensFoto

Papa’s op de foto