Wikken en wegen...

Wikken en wegen…

Sepehr

Dinsdag ontving ik een mailtje.. Wanneer kom je langs om je cadeau op te halen? Oh ja dat is waar ook! Een paar keer heb ik voor Sepehr wat foto’s gemaakt. Sneak preview en laatste keer een aantal foto’s van zijn nieuwe uiting van creativiteit. Sepehr schildert en heeft naast zijn prachtige kleding collectie hele mooie schilderijen gemaakt. Die kun je kopen!

Sjaals

Maar ook kun je naast de bijzondere couture ook online  en shirts en sjaals kopen. Voor iedereen betaalbaar, handgemaakt en zo mooi! Als dank voor mijn werk kreeg ik een cadeau.. Ik ben GEK op cadeau’s! geef mij een gum en doe er een papiertje omheen en ik ben zo blij als een kind! Je kan je wel voorstellen dat ik NIET kon wachten…
In het atelier bij Sepehr in het kaaspakhuis was het zover: mij cadeau mocht ik in ontvangst nemen:
Na lang wikken en wegen. ;D
enne kijk zelf maar op zijn site wat hij nog meer voor moois gemaakt heeft!
 
Thanx Seph!

cadeau van Sepehr

cadeau van Sepehr