Happy Momz Festival

Happy Momz zijn er om jou een belevenis cadeau te doen! Een dag om te proeven, ontspannen in het nu, je baby begrijpen en super fototips!

3 Vrolijke moeders vonden elkaar en ineens was daar de geboorte van Happy Momz…
Sacha zorgt  ervoor dat  zwangere dames vrolijk, ontspannen en vol vertrouwen de bevalling tegemoet gaan.
Heidy zorgt voor mooie herinneringen van de zwangere buiken en de prachtige babietjes die er geboren worden daarna.
Marjolein is expert om de taal van de babies te verstaan. Dan hoef  je niet te wachten tot ze kunnen praten, maar ben je zelf in staat met je kindje te communiceren.
Samen zijn we Happy Momz!

Ons doel is moeders (to be) een heerlijke dag te geven. We hebben zoveel ideeën en contacten, dat we dat met andere moeders willen delen.
In de vorm van een Happy Momz Festival geven we moeders de kans kennis te maken met
* De onbekende wereld van Babygebarentaal. Wie wil nu niet weten of je kindje een vieze luier heeft en daarom huilt, of een krampje heeft? Hoe zeker zul jij je voelen als moeder, tante of vriendin?
* Mindful Yoga heerlijk ontspannen in het hier en nu. Welke mama wil dat nu niet? Om heerlijk van je kindje te genieten kan het beste als je zelf rustig en gelukkig bent.
* Bij de LevensFotografe kun je een geboortekaartje laten maken, met of zonder foto. Maar ook  foto’s van je zwangerschap, van je baby of je hele familie. Alles is mogelijk bij de LevensFotografe. Als tastbare herinnering voor later. Vandaag krijg je super tips om te gebruiken!
* Als kers op de taart krijg je een heerlijke chocolade proeverij. We hebben een geweldige dame gevonden die ALLES weet van chocolade. Zij gaat je laten proeven van allerlei soorten en je vertellen wat je nog niet wist van chocolade. Taste for Chocolade zal deze chocolade proeverij verzorgen. Wat denk je van chocolade snuiven???
* We hebben ook tijd om te winkelen. Tijdens de Bazar kun je verschillende kraampjes bezoeken met leuke artikelen. Neem wel contant geld mee!
Om je een idee te geven:

  • Knuffeltjes voor je baby
  • handgemaakte hippe kleding
  • heerlijke chocolade repen
  • prachtige handverzorging
Ook hebben we een aantal dingen in petto die we nog niet willen verklappen…

Kortom een heerlijke dag waar je bij moet zijn.
De kaarten kosten €25,00 per persoon en als je een vriendin mee neemt, mag zij voor de helft naar binnen!  De dag is van negen uur  tot twaalf uur ’s middags in het Soulcenter op Nieuwland 14 te Hoorn.
Wil je er ook bij zijn? Bestel je kaarten online.